ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Αυτό που εντυπωσιάζει στον Μπέο, στον Αχιλλέα Μπέο, ένας είναι ο Μπέος, είναι ότι, από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε υποψήφιος δήμαρχος, συμπεριφερόταν σαν επαγγελματίας, πολιτικός. Σαν έμπειρος πολιτικός. Άλλο ότι τα έβαζε με τους διεφθαρμένους πολιτικούς.

Δεν είναι εύκολο π.χ. να πάρεις το στυλό και να γράψεις ένα κείμενο δημοσιογραφικό σα δημοσιογράφος. Κάποιος άσχετος με αυτή η δουλειά. Μη σου πω ότι είναι απίθανο. Όπως ένας άσχετος με τη δικηγορία να μπει στο δικαστήριο να υπερασπίσει έναν κατηγορούμενο εγκληματία.

Είναι πια δήμαρχος εκλεγμένος ο Αχιλλέας Μπέος στον Βόλο. Στον βρώμικο Βόλο. Γι' αυτό θέλει να την ξεβρωμίσει την πόλη. Άμα ήταν καθαρός ο Βόλος δεν θα χρειαζόταν από την πρώτη κιόλας ημέρα, την ημέρα της ορκωμοσίας του, ο βαρύς και ασήκωτος Μπέος να έπιανε σκούπα και φαράσι. Να δώσει το στίγμα της πολιτικής του παρέμβασης στην πόλη.

Και τις βρωμιές στους δρόμους και τις βρωμιές τις οικονομικές στο δήμο έχει σκοπό να καθαρίσει ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι Βολιώτες, είτε ψήφισαν τον νέο δήμαρχο, είτε όχι, να είναι προσεκτικοί. Να μην πετάνε το πακέτο των τσιγάρων στο δρόμο, ούτε να αφήνουν τη σακούλα με τα σκουπίδια εκτός κάδων.

Διαβάστε ακόμα:

Οι λαοί είναι τα πουσταριά