Η ΜΕΓΑΛΗ, ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ

 

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Να κατηγορούν τον Φώτη Κουβέλη οι άλλοι της Δημάρ, επειδή το κόμμα διαλύθηκε στην πραγματικότητα. Για σιγά, ωρέ σύντροφοι, βουλευτές και στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως λέτε το κόμμα σας.

Φτιάξατε, ωρέ σύντροφοι, κι εσείς ένα ακόμα αρχηγικό κόμμα, όταν φύγατε από τον Σύριζα πριν από τέσσερα χρόνια; Ό,τι πει ο αρχηγός. Δουλέψατε τον κόσμο ότι το δικό μας κόμμα θα είναι κόμμα, όχι ανώνυμη εταιρεία με μεγαλομέτοχο.

Γιατί, λοιπόν, φταίει ο Κουβέλης; Κι αν φταίει, εσείς που τον κατηγορείτε, που ρίχνετε σ’ αυτόν τις ευθύνες, φταίτε περισσότερο. Διότι ανεχθήκατε κάποιον πού, όπως υποστηρίζετε, έκανε ό,τι ήθελε. Και το χειρώτερο; Όχι μόνον έκανε ό,τι ήθελε ο αρχηγός, αλλά και έκανε μαλακίες.

Λοιπόν; Ένα από τα δυο συμβαίνει. Η, φταίτε εσείς που συμβιβαστήκατε να συμμετάσχετε σ’ ένα αρχηγικό κόμμα και τα περιμένατε όλα από τον φουκαρά τον μπάρμπα Φώτη. Η, τελικά, κανένα κόμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με δημοκρατικές διαδικασίες.

Κλείστε, λοιπόν, το μαγαζί, τραβάτε πίσω στον Σύριζα, απ’ όπου είχατε φύγει, για να επανεστεγαστείτε σε κόμμα δημοκρατικό.

Διαβάστε ακόμα:

Εχουν φάει την ένεση στο μπράτσο