ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕ ΕΝΑΝ ΚΛΗΤΗΡΑ

Πηγή: Fosphotos
 

Αν υπάρχει κράτος, λέω εγώ, έπρεπε να είναι σήμερα στη φυλακή ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Επειδή, όμως, δεν υπάρχει κράτος γι' αυτό τα εγκλήματα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος γίνονται αβαβά. Όπως το λέω.

Κάθε χώρα που διοργανώνει ολυμπιακούς αγώνες πολύ πριν την πραγματοποίησή τους έχει ήδη φροντίσει πως θα ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, πως θα χρησιμοποιήσει μετά τα λεγόμενα “ολυμπιακά ακίνητα”. Κατασκευάζεις με τα λεφτά των φορολογούμενων τις όποιες ολυμπιακές εγκαταστάσεις, τις οποίες χρειάζεσαι για 15 ημέρες. Μετά τι γίνεται;

Στην Ελλάδα έφτιαξαν ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις χωρίς διαγωνισμούς, και για να το “πετύχουν” αυτό καθυστέρησαν σκόπιμα να τις κατασκευάσουν, και μετά τους αγώνες τα εγκατέλειψαν όλα. Άσε ότι ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ο τελικός λογαριασμός, δηλαδή πόσα δις κόστισε στο δημόσιο η ανάληψη των ολυμπιακών αγώνων.

Μετά από 10 χρόνια δύο εισαγγελείς αφού ερεύνησαν ό, τι ερεύνησαν άσκησαν ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον διορισθέντα πρόεδρο της Α.Ε. Ολυμπιακά Ακίνητα, έναν βουλευτή της ΝΔ σήμερα. Τι φταίει ο άνθρωπος; Δεν νομίζω ότι ο τότε πρωθυπουργός να του είπε “Σε διορίζω με σκοπό να κάνεις δουλειά”.

Στα παπάρια του Καραμανλή. Όπως θα διόριζε έναν κλητήρα, έκανε το ίδιο και σε οργανισμούς ικανούς να βοηθήσουν την εθνική οικονομία. Ούτε τον έλεγξε ποτέ, ούτε του ζήτησε αποτέλεσμα. Γιατί, λοιπόν, να φταίει ο διορισθείς πρόεδρος, διευθυντής, έστω μόνον αυτός, κι όχι αυτός που τον διόρισε;

Διαβάστε ακόμα:

Τα φλου, του φλου, όλα φλου