ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ

 

Τον πρώτο πολιτικό που θα συναντήσει η Ρένα Δούρου, από τότε που ανέλαβε καθήκοντα στην περιφέρεια, είναι ο γραμματέας του ΚΚΕ Κουτσούμπας. Περίεργο. Η ίδια, μάλιστα, η περιφερειάρχισσα ζήτησε να τα πει με τον χοντρό κι αυτό θα συμβεί την Τετάρτη. Περιεργότατο. Πρώτον, διότι η Ρένα μας δεν γουστάρει να δει κανέναν, σνομπάρει τους πάντες, και δεύτερον, το ΚΚΕ τα χώνει περισσότερο στον Σύριζα παρά στην κυβέρνηση ή, την Χρυσή Αυγή.

Επόμενο αυτό. Όταν θεωρείς ότι εσύ εκπροσωπείς την Αριστερά, όταν θεωρείς ότι ο Τσίπρας είναι ψευτοαριστερά, τότε τα πυρά βαράνε περισσότερο στον Σύριζα. Τι, λοιπόν, να ψάχνει από το ΚΚΕ η κυρία Δούρου;

Με την ευκαιρία να μεταφέρω ρεπορτάζ του πολιτικού συντάκτη Γιώργου Παπαχρήστου, σύμφωνα με το οποίο ένας είναι ο δρόμος για να βρει άκρη κάποιος, προκειμένου να πιάσει επαφή με την ακριβοθώρητη περιφερειάρχισσα. Ο φίλος της. Ο σύντροφός της, όπως το λένε. Ο με αριστερές καταβολές Γιάννης Μπενίσης, που εγκατέλειψε τις δουλειές του, τις προσωπικές του μπίζνες και εγκαταστάθηκε στην Περιφέρεια.

Δήμαρχος είσαι, λοιπόν, βουλευτής, ο κάθε παρατρεχάμενος στην κομματική πιάτσα, το ραντεβού με την λεγάμενη θα στο κλείσει ο άνθρωπος με τον οποίον συζεί.

Διαβάστε ακόμα:

Σχέσεις ...απόστασης κομμάτων και κοινωνίας