ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πηγή: Fosphotos
 

Μόνον αν της στείλεις μια μεραρχία θα το βουλώσει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, μια βουλευτίνα φαινόμενο που σαν άλλη μαντάμ Ντεφάρζ ονειρεύεται να δει κάποτε να πέφτουν τα κεφάλια των αριστοκρατών, δηλαδή των κυβερνητικών. Το κορίτσι δεν χαμπαριάζει κάστανο. Πραγματική ομιλήτρια-αράχνη δεν είναι έκπληξη που έστειλε στο νοσοκομείο βουλευτή της ΝΔ. Όποιος τα βάλει μαζύ της θα βγει τραυματισμένος. Η ίδια δεν κάνει πίσω, ποτέ.

Τόλμησε να την κοντράρει ο κυβερνητικός βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης και τον μαζέψανε από τα έδρανα όταν του ανέβασε την πίεση, και τον έστειλε τον φουκαρά για τις πρώτες βοήθειες. Αυτός φταίει, όχι επειδή είχε άδικο, αλλά ήταν λάθος του να επιμένει για την ορθότητα του νομοσχεδίου που συζητούσαν.

Την λένε “τραμπούκα” την βουλευτίνα του Σύριζα. Δεν καταλάβατε. Γι' αυτήν η Βουλή δεν είναι γήπεδο, είναι αρένα και η ίδια ταύρος που σκύβει το κεφάλι και σκάβει το έδαφος με το πόδι πριν ορμήσει να ξεσκίσει τον άλλονα. Και δεν φοράει φανέλλα Σύριζα. Όχι. Είναι δικό της κόμμα. Κατηγορίας βαρέων βαρών, άρα θα κερδίζει τους τζιτζιφιόγκους ελαφρών βαρών.

Έτσι πάει. Μόνον αν έχει κάποιος μεγαλύτερες αντοχές, μεγαλύτερο πείσμα δεν θα χάσει αίμα από το βαμπίρ της Βουλής. Σε έσφαξε στο γόνατο με στομωμένη λάμα η κυρία με το ύφος Βεληγκέκα. Έτσι, μάλιστα, και σε βρει σόνικο, ροζμπηφ με πατατοκεφτέδες θα σε σερβίρει.

Διαβάστε ακόμα:

Υπουργοί σε ροζ ραντεβού