Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ!

Πηγή: Fosphotos
 

Ο άνθρωπός μου, έγκυρος για μένα, αρα πράγματι έγκυρος, μου ψιθύρισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει το παιχνίδι του, αλλά με κάποιον όρο απαράβατο. Τι σημαίνει παιχνίδι και ποιος είναι ο όρος ο απαράβατος;

Δεν υπάρχεις σαν πολιτικός, μάλιστα πρώην πρωθυπουργός, αν δεν σε υπολογίζουν. Αν δεν σε φοβούνται, αν δεν αποζητούν την συνεργασία σου. Αυτά, όσον αναφορά το παιχνίδι, που λέμε. Το άλλο είναι ο Παπανδρέου έχει την δέσμευση, παρακάτω δεν ψάχνουμε, να στηρίζει τον Σαμαρά. Έχει, μάλιστα, στείλει το σχετικό μήνυμα με ειδικό μεσολαβητή στον πρωθυπουργό.

Κάνουν λάθος, λοιπόν, όσοι θαρρούν ότι η κρίση στο ΠΑΣΟΚ απειλεί τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης . Ο αποδυτηριάκιας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Παπανδρέου έχει διαβεβαιώσει, τουλάχιστον δύο φορές τον τελευταίο καιρό, τον Σαμαρά, παληό φίλο και συγκάτοικο του την περίοδο των σπουδών τους στις ΗΠΑ, ότι δεν επιθυμεί να υπάρξουν προβλήματα στην κυβέρνηση.

Η επικοινωνία έγινε μέσω κοινού φίλου ,ενώ το πολύ καλό κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις επιβεβαιώθηκε και με την πρόσφατη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, που εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου ,είχε ως αποδέκτη και τον Αντώνη Σαμαρά. Προσωπικά ,ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε, θα τιμήσω μέχρι τέλους την αποστολή που μου εμπιστεύθηκαν οι πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι θα πράξει αυτό που πρέπει για να μη διαταραχθεί η σταθερότητα στη χώρα.

Ανάλογο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος μέσω του κοινού φίλου στον πρωθυπουργό και τον περασμένο Μάρτιο, όταν και τότε είχαν φουσκώσει τα κύματα στο εσωκομματικό πεδίο του ΠΑΣΟΚ ,ενώ αργότερα, τον Απρίλιο με δημόσια δήλωση του ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση και την προσπάθεια της για έξοδο από την οικονομική κρίση .

Είχε προηγηθεί η άρνηση του Παπανδρέου να ψηφίσει τη ρύθμιση για τις τράπεζες, αλλά αυτό έγινε κατά τη δεύτερη ανάγνωση των ονομάτων, όταν πλέον είχε διασφαλίστει ότι όλοι οι υπόλοιποι είχαν ψηφίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Αν, τελικά, ενεργοποιήσουν το σχέδιο