ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΣΗ!

 

Τρομακτική αποκάλυψη κάνει ο αποδυτηριάκιας. Γεγονός εντελώς άγνωστο που δεν έχει ποτέ δημοσιευθεί, και το γνωρίζουν μονάχα δυο άτομα. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο ορκισμένος πολιτικός αντίπαλος του Παναγιώτη Καμμένος. Λάθος! Και ένας τρίτος το ξέρει, ο αποδυτηριάκιας.

Εποχή που ο Σαμαράς βγαίνει με την τραγουδίστρια Άννα Βίσση, τότε που είναι αυτοκόλλητοι ο σημερινός πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι δυο τους, χωρίς συνοδό, χωρίς τρίτο πρόσωπο στην παρέα βρίσκονται στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Κύπρια τραγουδίστρια.

Ο Σαμαράς συνεχώς πετάει λουλούδια στο κορίτσι του, στην Αννούλα. Φοβερά πράγματα. Κάποια στιγμή τα τελάρα με τα λουλούδια τελειώνουν στο μαγαζί. Οι λουλουδούδες απέμειναν χωρίς πράμα. Ο Καμμένος σηκώνεται από το τραπέζι. «Που πας, Πάνος;» τον ρωτάει έκπληκτος ο Αντώνης.»Μη σε νοιάζει!» του πετάει με πονηρό χαμόγελο ο Καμμένος, ο οποίος επιστρέφει μετά από μια ώρα στο κέντρο.

«Τι έγινε, ρε, που ήσουν» ρωτάει ο Σαμαράς τον Καμμένο. «Πήγα κι έφερα ένα ρέο με λουλούδια! Για πάρτη σου, ρε!» απαντάει μ’ ένα πλατύ και δυνατό γέλοιο ο άλλος. Σε λίγο τα πρώτα λουλούδια που ξεφορτώθηκαν από το φορτηγό έφθασαν στον Σαμαρά, για να συνεχίσει τη ρίψη στην πίστα.

Δεν τελειώσαμε. Έχει και συνέχεια το έργο Σαμαρά και Βίσση. Δεν ξανάγινε! Από το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, την ΠΟΛ. ΑΝ, τουτέστιν Πολιτική Άνοιξη, πριν από 20 χρόνια είχε βγει επίσημα ανακοίνωση που διέψευδε την ερωτική σχέση Σαμαρά και Άννας Βίσση!!! Αν είναι δυνατόν.

Είχε, που λες, γίνει ο σχετικός ντόρος και, αν είναι δυνατόν, η ΠΟΛ. ΑΝ πήρε θέση και ανακοίνωσε ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα στον αρχηγό μας και την κυρία Βίσση. Και τα παίρνει στο κρανίο ο Νίκος Καρβέλας, ο πρώην σύζυγος και παντοτινός συνεργάτης της Βίσση. «Ντροπή του Σαμαρά να μην παραδέχεται το ειδύλλιο του με την Άννα. Δεν είναι άντρας! Είναι απατεώνας πολιτικός!».

Διαβάστε ακόμα:

Ολγα και Φώφη μπροστινές στις εκλογές