ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ Ο ΑΧΜΕΤ

Πηγή: Fosphotos
 

Και γαμώ τον έρωτα έχω πάθει, μου έλεγε μια κυρία των βορείων προαστίων, για τον κούκλο τον Νταβούτογλου. Φοβερά πράγματα. Μάπα να 'χεις και να τρως Ρωμανό από τη μία και από την άλλη Νταβούτογλου. Πώς να γλυτώσεις αν την πάρεις τη δουλειά στα σοβαρά. Έφυγες.

Αχμέτ Νταβούτογλου, της Τουρκίας πρωθυπουργός. Η σκατόφατσα. Κοντοστούπης διάολος. Κοντός γεννήθηκε ο κλητήρας του σουλτάνου Ερντογάν, κοντός θα πεθάνει. Το κόμπλεξ του κοντού κάνει το άτομοεπικίνδυνο, μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Όταν, μάλιστα, η πινέζα είναι άτομο παμπόνηρο, χαρισματικό, λέω για τούτον τον Αχμέτ, καθηγητή πολιτικών επιστημών, γλωσσομαθή, αγγλικά βέβαια, γερμανικά απαραίτητα και αραβικά.

Άσε να λένε ότι ο δικός σου είναι μαριονέτα του Ερντογάν. Σα μπροστινός αυτός, ο Νταβούτογλου κάνει παιχνίδι και νοιώθει τόσο ανάλαφρο το βάρος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας επάνω του. Μόνον κορόιδο θα είναι ο Τσίπρας και όποιος άλλος Έλληνας επίσημος δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Αχμέτ ο ζουμπάς, λέξη τουρκική είναι αυτή, και συμπεριφέρεται σαν ισχυρός απέναντι στον αδύναμο Έλληνα, και θέλει ο ίδιος προσωπικά να γράψει Ιστορία, όχι βέβαια σαν ενεργούμενο του Ερντογάν.

Φοβερό. Μίλησε ο Τσίπρας για τη συνάντησή του με τον αυριανό συνάδελφό του και ήταν όχι Τσίπρας, αλλά ένας Βενιζέλος, Σαμαράς, Παπούλιας. Φοβερό. Σα να μιλούσε ένας απ' αυτούς.

Του είπα του Νταβούτογλου, δήλωσε ο Αλέξης μας, ότι παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου η Τουρκία με το ερευνητικό σκάφος που συνοδευότανε από πολεμικά πλοία για σεισμικές έρευνες στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα.

-Όχι, ρε! Το είπε αυτό ο Τσίπρας; Ε, αφού το είπε, καθαρίσαμε. Είπε και το άλλο στον Αχμέτ ο Τσίπρας. Για να είναι ουσιαστική η ελληνοτουρκική φιλία (χα, χου, χι, χε, λέω για την φιλία...) πρέπει να βασιστεί στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου.

Τα άκουσε αυτά από τον Τσίπρα ο Αχμέτ και με τα δυο χέρια στον πισινό, επειδή χέστηκε επάνω του, επέστρεψε στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα:

Ρε, δεν γαμιόμαστε με τον Ρωμανό!