ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

Ο Μητσοτάκης για ποιον δουλεύει; Ό,τι θες λες. Σίγουρα όχι για τον Σαμαρά! Πρώτον, ο επίτιμος έχει δυο παιδιά. Δεν το ξεχνάμε αυτό. Την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και ο ίδιος ο 97χρονος δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την πολιτική. Παραμένει στο παιχνίδι σαν παρατηρητής και αν χρειαστεί σα μάγειρας. Με δικές του συνταγές, κατά περίπτωσιν.

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης προκάλεσε τη συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο. Οι δυο τους το ‘χουν κρατήσει μανιάτικο με τον Σαμαρά. Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν δυο είναι οι κενές θέσεις. Του πρωθυπουργού και του προέδρου δημοκρατίας. Τι, λοιπόν, είναι αυτό που θα κουβεντιάσει ο Καμμένος με τον Μητσοτάκη; Τι άλλο, παρά να μην αποκλείσει την επιστροφή του στη ΝΔ, σήμερα που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δημοσκοπικά είναι για φούντο. Με βασική προϋπόθεση ότι θα βγει έτσι ή, αλλοιώς ο Σαμαράς εκτός παιχνιδιού.

Περισσότερο, λοιπόν, είναι τα κοινά σημεία που «ενώνουν» τον Μητσοτάκη με τον Καμμένο, άσχετο αν ο δεύτερος σήμερα είναι εκτός ΝΔ. Ο Χαρίλαος Φλωράκης είχε πει ότι στην πολιτική οι νύχτες είναι γκαστρωμένες. Τώρα είναι και οι μέρες γκαστρωμένες.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόεδρος δημοκρατίας βιτσιόζος εραστής