«ΜΟΥΤΡΑ» ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 

Εγώ θα σου πω την ουσία. Η δική μου δουλειά δεν είναι αυτό που κάνει το λευκό περιστέρι. Τον ταχυδρόμο. Να αραδιάζω ό, τι μαλακία, ό, τι ψέμα αμολάει ο καθένας, από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο βουλευτάκο. Ποιο δοχείο επιστολών αλά ΕΛΤΑ; Μιλάμε για δοχείο απορριμμάτων ότι είσαι αν κάνεις αυτή τη δουλειά. Με ψηλά τα χέρια δημοσιεύεις του αλλουνού τις μπαρούφες.

Η ουσία, λοιπόν. Κάποιος κύριος Γιώργος Αποστολόπουλος, επιχειρηματίας, τραπεζίτης, οικονομολόγος, επικοινωνιολόγος, κάτι τέτοιο, πιθανόν όλα αυτά, είναι αυτός που πρόσφερε το πακέτο στον Χαϊκάλη, τον γνωστό κωμικό ηθοποιό και βουλευτή των Ανέλ. Κι αυτός ο γυαλάκιας Αποστολόπουλος ήταν, λέει, σύμβουλος έμμισθος του Καμμένου. Και πιθανόν όχι μόνον σύμβουλος.

Για σιγά, ρε. Δεν έχω λόγους να μη δεχθώ ότι πράγματι είναι πονηρός αυτός ο Αποστολόπουλος. Ότι για λογαριασμό (ποιου;) πήγε να “φτιάξει” τον Χαϊκάλη, με τον οποίο συναντήθηκε στο βυζαβί και η δεύτερη συνάντηση, με την προστάτζα των 700.000 ευρώ, θα γινόταν στο σπίτι του ηθοποιού.

Για σιγά, ρε. Το δικό μου πρόβλημα είναι ο Καμμένος. Τι εμπιστοσύνη να έχω σ' ένα αρχηγό κόμματος όταν έχει προσωπικό συνεργάτη, με τα λεφτά μου, ένα λαμόγιο.

Αυτή είναι η ουσία. Ότι ο άνθρωπος που “γυψώνει” βουλευτές υπήρξε σύμβουλος του Γιωργάκη Παπανδρέου, του υπουργού οικονομικών-λίστα Λαγκάρντ-Παπακωνσταντίνου και του Πάνου Καμμένου.

Αυτή είναι η ουσία. Αρχηγοί κομμάτων και πρωθυπουργοί παίζουν μπάλλα με “μούτρα”.

Διαβάστε ακόμα:

Ζολώτας, η κόκκινη κάρτα στην χρεοκοπία