ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

πηγή: Fosphotos
 

Ο Γιώργος Παπανδρέου προχωρεί στην ίδρυση κόμματος, παρότι όλες οι ενδείξεις για την έκβαση του εγχειρήματος του, κάθε άλλο παρά θετικές είναι. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, φανερές και μυστικές, δείχνουν ότι δεν μπαίνει στη Βουλή παρότι μια δημοσκόπηση της ALCO που έγινε το Σεπτέμβριο του έδινε 5% λίγο πιο πάνω από το ΠΑΣΟΚ.

Η τελευταία έρευνα της ίδιας εταιρίας έδειξε ότι το 89% της ελληνικής κοινωνίας και το 70% του ΠΑΣΟΚ λένε όχι σε κόμμα Παπανδρέου. Μια άλλη έρευνα αυτή της εταιρίας VCTTIZENS για λογαριασμό δύο ιδιωτικών χρηματο-οικονομικών οίκων έδωσε στο κόμμα του Παπανδρέου ακόμη μικρότερα ποσοστά - μόλις 0,5%.

Η προαναγγελία του Γιώργου Παπανδρέου, που όπως έγραψε ήδη ο Αποδυτηριάκιας, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των παλαιών συνεργατών του Ανδρέα Παπανδρέου.

Αδιανόητο χαρακτήρισε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης, το ενδεχόμενο να βρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος
Παπανδρέου απέναντι στο ΠΑΣΟΚ με δικό του κόμμα. Ακόμη πιο σκληρή ήταν η αντίδραση της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου.

«Μαθαίνω ότι αυτοί που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα σχεδιάζουν την ίδρυση υποκατάστατού του. Καλώ όλους όσοι εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη, να διαχωρίσουν την θέση τους ξεκάθαρα από όσους προσβάλλουν την μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα. Κυρίως από τον ιδεολογικό αποστάτη, γιο του Γιώργο».

Διαβάστε ακόμα:

Την έκανε ο Γιωργάκης από την Κοζάνη