Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!

 

Σε καθεστώς επιτήρησης έχει θέσει το Μέγαρο Μαξίμου τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Οι κινήσεις του Έλληνα επιτρόπου και κυρίως οι φήμες που τις συνοδεύουν, έχουν προκαλέσει προβληματισμό αν όχι και οργή στους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με αυτές, ο Αβραμόπουλος έχει συμφωνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ να υποδειχθεί ως υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, ώστε σε περίπτωση που εκλεγεί, να τοποθετηθεί στη θέση του στην Κομισιόν ο ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης.

Ο Τσίπρας που είχε ζητήσει από τον Σαμαρά να μην ορίσει νέο επίτροπο πριν από τις εκλογές, θα ήθελε πολύ να πάρει τώρα τη ρεβάνς, ορίζοντας έναν δικό του συνεργάτη επίτροπο στις Βρυξέλλες.

Στην Ελλάδα, τυχόν επιλογή Αβραμόπουλου από το ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Δημοκρατίας, θα έπεφτε σαν βόμβα στο εσωκομματικό πεδίο της Νέας Δημοκρατίας. Η πρώτη κίνηση του Αντώνη Σαμαρά θα είναι να διαγράψει τον αντιπρόεδρο του κόμματος. Είναι κάτι που έχει συζητηθεί!

Οι φήμες για τις κινήσεις Αβραμόπουλου φούντωσαν με την επίσκεψη του στον Κάρολο Παπούλια, για να τον ενημερώσει, λέει, για θέματα αρμοδιότητας του στην Κομισιόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ελα, ρε Τσίπρα, παίξε μπάλλα!