ΑΚΛΑΦΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ

πηγή: Fosphotos
 

Σφαγή κορυφαίων στελεχών της κυβερνητικής παράταξης αναμένεται στις εκλογές αν επαληθευτούν τα προγνωστικά για πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και νέα μεγάλη βουτιά στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Στην Α'Αθηνών με το ζόρι θα εκλεγούν τρεις Νεοδημοκράτες αν το κόμμα τους δεν ξεπεράσει το 25% πανελλαδικά, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε τρεις γυναίκες και έναν άντρα. Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή και Βασίλης Κικίλιας.

Χαμός αναμένεται και στο ψηφοδέλτιο Α' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, που κανείς δεν περιμένει να κερδίσει πάνω από μία έδρα. Η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώφη Γεννηματά, θα έχει «απέναντι» της τους Κώστα Σκανδαλίδη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος και στις εκλογές του 2012 είχε βγει πρώτος σε ψήφους.

Στην Β' Αθηνών, οι πρωτοκλασάτοι, νυν και πρώην υπουργοί της ΝΔ δίνουν μάχη ζωής και θανάτου. Θα είναι επιτυχία αν εκλεγούν πέντε από τους 13 που είχαν εκλεγεί με τη σημαία της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές. Κ. Μητσοτάκης, Κ. Χατζηδάκης, Ν. Δένδιας, Β. Μειμαράκης, Μ. Βαρβιτσιώτης , Μ. Γιακουμάτος και Α. Γεωργιάδης φέρονται να προηγούνται.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο το σκεπτικό όλσων ψηφίζουν Σύριζα και ΝΔ