Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!!!

 

Ο Τσίπρας είναι πράκτωρ της Μέρκελ. Ποιος το λέει αυτό; Εγώ. Ο Σαμαράς τα έχει βρει και τα έχει συμφωνήσει με τον Τσίπρα, για το πως θα παιχθεί το σενάριο μετά τις εκλογές. Ποιος το λέει αυτό; Εγώ. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά.

Ο Βενιζέλος είναι στο κόλπο, όπως ο Τσοχατζόπουλος, με τις μίζες. Ποιος το λέει αυτό; Εγώ. Όλα εγώ τα λέω. Όλα εγώ τα κόβω και τα μαχαιρώνω. Οι Ανεξάρτητες Έλληνες του Καμμένου χρηματοδοτούνται από την Αλ Κάιντα. Κι αυτό, εσύ το λες, κύριε αποδυτηριάκια.

Ζούμε σε εποχή που ο καθένας ό, τι θέλει λέει. Και δεν τρέχει τίποτα. Υπάρχουν βουλευτές που δωροδοκήθηκαν για να ψηφίσουν να εκλεγεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε πει ο εκπρόσωπος του Σύριζα, αυτή η περίεργη φάτσα, ο Σκουρλέτης. Με ποια στοιχεία κάνετε την καταγγελία, ρώτησε ο εισαγγελέας.

Δεν έχω στοιχεία, κατέθεσε ο Σκουρλέτης. Έτσι άκουσα. Έτσι διάβασα. Πήρες χαμπάρι; Έτσι κι εγώ άκουσα από έγκυρη πηγή στο καφενείο ότι ο Τσίπρας είναι σε συνεννόηση με την CIA. Ότι ο Σαμαράς σα πρωθυπουργός έχει λαμογιάρει με μεγαλοεπιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν. Αυτό δεν το άκουσα σε καφενείο, αλλά σε ψησταριά.

Ο υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος είπε σε προεκλογική συγκέντρωση, σε σπίτι, ότι ο Κουβέλης τα πήρε για να μη ψηφίσει Δήμα. Μέγα θέμα, λέει. Παπάρια, λέω εγώ. Ο Ντινόπουλος θα πει δεν το εννοούσα ή, ότι το άκουσε σε πιτσαρία.

Ποια είναι η αλήθεια, όμως; Θα την πάρει το ποτάμι. Ο Σαμαράς δωροδόκησε τον Κουβέλη, διότι άσε τι λένε, ο πρωθυπουργός ήθελε τις πρόωρες εκλογές. Έγκυρο. Το άκουσα σε μπαρμπουτιέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Μέγα θαύμα στο όνομα του λαού!