ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

πηγή: Fosphotos
 

Τη μαλακία της ημέρας την είπε ο Παναγιώτης Καμμένος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο πρόεδρος ανεξαρτητοποίησε μια χοντρή μαλακία. Μ' αυτά που είπε απέδειξε ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, και βέβαια επιβεβαίωσε το αμόκ που τον έχει πιάσει προσωπικά για τον άλλοτε κολλητάρι του, τον Αντώνη Σαμαρά.

“Κλειδώστε τους παπούδες στο σπίτι να μη ψηφίσουν την ημέρα των εκλογών, για να μη βγει η ΝΔ” είπε ο Καμμένος. Τι εννοεί ο παίκτης; Ότι οι γέροι ψηφίζουν ΝΔ. Μια τέτοια εκτίμηση είναι εκτός πραγματικότητας.

Ο ηλικιωμένος είναι συντηρητικός στις επιλογές του, όχι μόνον στις εκλογές. Κι όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει τόσο περισσότερο γίνεται πιο συντηρητικός. Τι σημαίνει αυτό; Πώς ψηφίζει κατά βάσιν το πρώτο κόμμα. Αυτό που προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Η συντηρητικούρα στην Ελλάδα σε μεγάλο βαθμό ψήφιζε ΕΡΕ, όχι διότι ήταν δεξιό κόμμα, αλλά της κατάστασης. Όταν πήρε τα επάνω της η Ένωση Κέντρου, η συντηρητικούρα μετακινήθηκε όχι στο κεντρώο κόμμα, αλλά σ΄εκείνο που εξελισσόταν στο κόμμα του κατεστημένου. Ίδιο έργο και με το ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο θα γίνει και με το Σύριζα.

Μόνο οι άσχετοι, αυτοί που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα στην Ελλάδα δεν βλέπουν ότι το νέο συντηρητικό κόμμα είναι ο Σύριζα. Που λέει τα ίδια με την ΝΔ. Ότι θα σεβαστούμε το μνημόνιο και τις συμφωνίες με τους δανειστές. Ότι θέλουμε το ευρώ και την ευρωπαϊκή κοινότητα.

Αντίθετα, δηλαδή, από τον Σαμαρά που το έπαιζε αντιμνημονιακός μέχρι τις εκλογές του 2012, ο Τσίπρας έχει σταματήσει να είναι αντιμνημονιακός εδώ κι ένα χρόνο. Μη ξεχαστούμε με τον Καμμένο.

“Κλειδώστε τους παπούδες να μη ψηφίσουν και βγει ο Σαμαράς”. Ποιας ημέρας; Η μαλακία του μηνός, του 2015. Αν, δηλαδή, τους αφήσουν ξεκλείδωτους τους γέρους, όλους τους γέρους, πρωθυπουργούς θα βγει ο Καμμένος κι όχι Τσίπρας ή, ο Σαμαράς.

Εγώ λέω κλειδώστε τον Καμμένο, όπου θέλει, στο πατάρι, στο υπόγειο, στην τουαλέτα, στην αποθήκη, κάπου τέλος πάντων για να μη ξαναπεί άλλη τέτοια παπαριά.

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές και στο καπάκι δημοψήφισμα