ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΔ

 

Μία ακόμα αποκάλυψη αποδυτηριάκια. Γιατί ένας “αριστερός” έκανε μεταγραφή στη ΝΔ; Λέω για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είχε εκλεγεί με την Δημάρ σύντροφο Βασίλη Οικονόμου που έκανε την έκπληξη στην 4η θέση του Επικρατείας με την ΝΔ.

Τον βλέπεις τον Οικονόμου και σου θυμίζει ΠΑΣΟΚ του 1974. Γενειάδα και σοφιστικέ γυαλιά. Ο αντιστασιακός. Ο αντιχουντικός. Που ήταν επόμενο να γίνει και αντιμνημονιακός. Και να μην ψηφίσει τα μνημόνια και γι' αυτό να διαγραφεί, να ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ.

Έδωσε συνέντευξη το παλληκάρι και για να “δικαιολογηθεί” που από την Δημάρ βρέθηκε επίλεκτον πρόσωπον στην ΝΔ, ισχυρίστηκε ότι... πείστηκε από τον Σαμαρά. Ότι πήρε διαβεβαιώσεις πως θα φύγουμε από τα μνημόνια. Παραμύθι.

Ο Οικονόμου είχε αναλάβει για λογαριασμό του Σαμαρά να “ψήσει” βουλευτές της Δημάρ να ψηφίσουν Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας και να μην γίνουν πρόωρες εκλογές. Με τι “ανταλλάγματα”; Με κανένα αντάλλαγμα. Για το συμφέρον της χώρας ενήργησε ο Οικονόμου, άλλο ότι δεν κατάφερε τίποτα. Να παρασύρει βουλευτές της Δημάρ υπέρ Δήμα.

Από την άλλη, ο Σαμαράς παρ' ό, τι δεν του έκανε δουλειά ο Οικονόμου, για να πουλήσει παραμύθι ότι δεν παίζει σκληροπυρηνικά, μονοκομματικά, για να διευκολύνει κεντρώους, κεντροαριστερούς ψηφοφόρους να έρθουν στην ΝΔ, παρουσιάζει στο επικρατείας έναν ψευτοαριστερό.

Διαβάστε ακόμα:

Μπουμπουλίνα και Μαυρογένους η Ραχήλ