Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΥΑΝΙΟ

πηγή: Fosphotos
 

Ο Θόδωρος Πάγκαλος είχε πει Θα αυτοκτονήσω. Ο Άδωνης Γεωργιάδης ότι Θα φύγω από την Ελλάδα. Ο Γρηγόρης Ψαριανός ότι Θα πάω Αλβανία. Να κάνουμε πλάκα; Δεν το βλέπω.

Προτιμώ να μιλήσω σοβαρά. Και οι τρεις κύριοι, άλλωστε, μιλούσαν πολύ σοβαρά όταν έλεγαν τι θα κάνουν αν θα βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Άλλο αν δεν εννοούσαν τι έλεγαν. Με την ατάκα τους ήθελαν να μας πουν ότι η χώρα θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες στην περίπτωση που ο Σύριζας γίνει κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα αυτοκτονήσει; Αυτό είναι το σοβαρόν ερώτημα, κύριοι μαλάκες. Λίγο με απασχολεί αν θα αυτοκτονήσει ο Πάγκαλος αν αυτός ο περίεργος Ψαριανός, που από τον Σύριζα βρέθηκε στην Δημάρ και το Ποτάμι, θα μεταναστεύσει στην Αλβανία-γιατί όχι στα Σκόπια. Εγώ θέλω να ξέρω αν θα αυτοκτονήσει ο Τσίπρας.

Για σιγά ρε. Ψηφίστε με για να καθαρίσετε, είπε ο πρόεδρος του Σύριζα. Κι αν δεν θα καταφέρει, δεν τρέχει τίποτα; Εκτιμώ ότι θα είναι μεγάλη παράλειψη αν δεν αυτοκτονήσει.

Εγώ θα σας βγάλω από το λούκι, δεσμεύτηκε ο Τσίπρας. Θα διώξω την τρόικα, θα κάνω τη ζωή πατίνι στους δανειστές. Κι αν δεν πετύχει σαν αντι-Σαμαράς, τι θας μας πει; Συγνώμην. Έκανα ό, τι μπορούσα. Χωρίς να περάσει μια θηλειά στο λαιμό, χωρίς να δηλητηριαστεί με κυάνιο. Απαράδεκτο.

Διαβάστε ακόμα:

Η Δουρου πιέζει τον Τσίπρα να γίνει υπουργός!