Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ!

πηγή: Fosphotos
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Όλα τα θαύματα διαρκούν τρεις μέρες και τα μεγάλα τέσσερις. Όμως το θαύμα της Ζωής, παρότι μεγάλο, κράτησε ακριβώς τρεις, γιατί τόσες χρειάστηκε για να έχει ως πρόεδρος της Βουλής την πρώτη της κόντρα και μάλιστα με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή η απόφαση της να επιτρέψει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τριανταφυλλίδη, πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ, να μιλήσει 15 λεπτά αντί για 7 που δικαιούνταν. «Το προεδρείο πρέπει να τηρεί τον προβλεπόμενο χρόνο για να μπορούν να παίρνουν όλοι το λόγο», έσπευσε να τη διορθώσει ο Ν.Φίλης.

Η Κωνσταντοπούλου έμεινε άφωνη και απαντώντας στο βουλευτή, είπε ότι το γνωρίζει και θα μεριμνήσει. Αλλά ο Ν.Φίλης δεν έδειξε ικανοποιημένος από τη διαβεβαίωση της. Ξαναπήρε, λοιπόν, το λόγο για να πεί ότι το προεδρείο μπορεί να το γνωρίζει, όμως δεν κάνει τίποτα... Η πρόεδρος της Βουλής σάστισε, αλλά το μόνο που είπε ήταν ότι δεν περίμενε να κάνει παρατήρηση ένας βουλευτής που είχε ήδη μιλήσει.

Στο ίδιος μήκος κύματος μίλησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επίσης έκανε παρατήρηση στην πρόεδρο της Βουλής γιατί επέτρεψε στον Αλ.Τριανταφυλλίδη να μιλήσει επί τόση ώρα, «ίσως εξαιτίας του πρότερου βίου του», όπως είπε.

«Αν συμμορφωνόμουν στις υποδείξεις σας, δεν έπρεπε να σας δώσω τον λόγο. Προκρίνω την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών. Δεν έχει να κάνει με τον πρότερο βίο του κ. Τριανταφυλλίδη. Το προεδρείο έκρινε ότι το μείζον θέμα για το «μαύρο της ΕΡΤ» έπρεπε να αναπτυχθεί από τον βουλευτή χωρίς να κλείσει τα μικρόφωνα», ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Μαλλιά κουβάρια ο Πάγκαλος με τον Βαρουφάκη