ΡΑΣΟ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

πηγή: Fosphotos
 

Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας. Φοβερά πράγματα. Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας. Η πληροφορία είναι έγκυρη και την μεταφέρω χωρίς επιφυλάξεις. Ο υπουργός εθνικής αμύνης Πάνος Καμμένος και Έλλην ανεξάρτητος το πήρε απόφαση. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή οι Γερμανοί δεν μας δίνουν δανεικά να πληρώσουμε τις συντάξεις, θα φορέσει ράσο ιερομόναχου. Καμμία σχέση με απόκριες. Το είπε, άλλωστε, ξεκάθαρα ο ανεξάρτητος Έλληνας: «Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι».

Τι είναι το Κούγκι; Ένας Σουλιώτικος προμαχώνας, ένα φρούριο σε ύψωμα που πέρασε στην Ιστορία όταν ένας παλαβιάρης παλαιοημερολογίτης καλόγερος, που κανείς δεν ήξερε από πού ξεφύτρωσε, έβαλε φωτιά στην μπαρουταποθήκη και ανατίναξε τον εαυτό του, πέντε ακόμα Σουλιώτες και πολλούς φουκαράδες επαγγελματίες φαντάρους που είχε στη δούλεψή του ο Αλή Πασάς.

Σαμουήλ λεγότανε αυτός ο περίεργος καλόγερος που ζούσε σε μια σπηλιά και έριχνε μπινελίκια πίσω από την πλάτη του στους αρχηγούς της σουλιώτικης φάρας, Τζαβελλαίων και σία. Τελικά, αφού έγινε ανακωχή και συμφωνία ανάμεσα στους πολιορκημένους Σουλιώτες και του Αλή Πασά, ο ρασοφόρος, άτομο σκοτεινό, βαθύτατα θρησκόληπτο και με νοσηρές δεισιδαιμονίες χωρίς να έχει τέτοια εντολή έστησε το δικό του ολοκαύτωμα.

Το είπε και το εννοεί ο Πάνος Καμμένος. Σαν τον κουρελιάρη Σαμουήλ που κυκλοφορούσε πάντα μ' ένα ταγάρι, έτσι και ο υπουργός της εθνικής αξιοπρέπειας θα βάλει φωτιά στο Κούγκι και όποιον πάρει ο Χάρος.

Διαβάστε ακόμα:

Τεράστια γκάφα με Παυλόπουλο ο Τσίπρας