ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΣΕ ΠΗΔΑΩ»

 

Το πρόβλημα, βρε αρχιμαλάκες, δεν είναι οι τούμπες και κωλοτούμπες του Σύριζα. Λέω σ' αυτούς τους καπετάν μαλάκες, τους αρχιτρόμπες μέσα και έξω από το Σύριζα. Το πρόβλημά μου, πιο σωστά η ύπαρξή μου είναι τι κάνω. Πού είμαι. Αν έχω μέλλον. Αν το σπίτι μου είναι δικό μου. Αν η ζωή μου είναι δική μου. Αν αύριο θα ζω με την ΔΕΗ, δηλαδή αν θα μπορώ να πληρώνω την ΔΕΗ ή, θα την βγάζω με κεριά. Κι αν θα έχω λεφτά να αγοράζω κεριά.

Ο Ομπάμα είπε μια καλή κουβέντα και καθάρισε. Προσέξτε την Ελλάδα. Ο Ρώσος κάνει το κορόιδο. Ο Κινέζος θέλει τζάμπα κανά λιμάνι. Ποιος έμεινε; Ο Ινδός που ψάχνεται να
βγει προς Ευρώπη μερηά.

Είμαι μαλάκας από το 1821 όταν περιμένω τη βοήθεια των μεγάλων δυνάμεων. Ο νταβατζής κάποτε ήτανε ευγενικό πλάσμα. Τη χαμούρευε την πουτάνα, της έριχνε και κανένα φιλί. Σήμερα, ο νταβατζής, ο κάθε Σόιμπλε, σε πλακώνει στο ξύλο και σου λέει «Ρίχτα».

Κι έρχομαι και σου λέω μαγκιά του του κάθε Σόιμπλε που σε πηδάει και από πάνω σου λέει ότι σε βοηθάω και εσύ δεν είσαι καλό παιδί. Η δική μου μαγκιά ποια είναι; Εγώ τι κάνω.

Το να βρίζω τον Σαμαρά, τον Τσίπρα, τον κάθε πολιτικό που εγώ εκλέγω είναι σκέτη ξευτύλα. Τι να κάνω; Φύγε. Πάρε δρόμο από την Ευρώπη. Αν δεν μπορείς, σκάσε και
κολύμπα στη δική σου λίμνη.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε Τσε ούτε Ούγκο, λέγε με Αλέξη