ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Η ΖΩΗ

 

Ο αποδυτηριάκιας είναι με την Μπουμπουλίνα. Ο αποδυτηριάκιας δεν είναι Σύριζα, ούτε κάποιος άλλος πολιτικός που κωλομπαρεύει τα πάντα. Στην πραγματικότητα δεν είμαι με
την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτή είναι η Μπουμπουλίνα αλλά με το νόμο. Την εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών.

Έχουν πάθει ταράκουλο όλοι στο Σύριζα με την συντρόφισσα Κωνσταντοπούλου, που μόνον ένας Παπούλιας, ένας «νεκρός» πρόεδρος δεν θα να είναι σαν πρόεδρος της Βουλής.

Δυόμισυ χρόνια βουλευτίνα η Ζωάρα έκανε κόσμο να βγαίνει από τα ρούχα του. Μ' ένα στόμα πυροβόλο δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει και όποιος την διέκοπτε το σκυλομετάνοιωσε. Αυτή, όμως, που είναι αποφασισμένη να παίξει χοντρά έκανε απόλυτη εφαρμογή του όπλου που λέγεται Κανονισμός της Βουλής. Άσε ότι είναι πολύ καλά τα ελληνικά της και δεν κωλώνει ακόμα και έχει απέναντί της μια παληά καραβάνα πολιτικό.

Με την Κωνσταντοπούλου το πρόβλημα θα το έχουν οι συριζαίοι. Το κορίτσι, που έχει κι αυτή τις φιλοδοξίες της, θεμιτό είναι αυτό, δεν θα επιτρέψει σε κανένα κομματικό σύντροφο, ακόμα και στα υψηλόβαθμα στελέχη να αγνοήσουν τις αρχές και τι γράφουν τα κιτάπια του Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Πάνε να βγάλουνε τρελλή τη Ζωή