ΤΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

πηγή: Intime
 

Είναι για γιαούρτι εκείνος που αυτοχαρακτηρίζεται αριστερός και συμπεριφέρεται, και πολιτεύεται περισσότερο ξευτυλέ ολέ από τον αυτοαποκαλούμενο δεξιό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει και ποιο είναι το... μήνυμα που περνάει ο Κοντονής Σταύρος, φρεσκοϋπουργός αθλητισμού με την παρουσία του στο ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν κυβερνητικό πολιτικό, για την ίδια την κυβέρνηση να «νομιμοποιεί» με την παρουσία της ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που θα αστυνομεύεται από χιλιάδες μπάτσους.

Ο υπουργός δημόσιας τάξεως θα είναι επίσης παρών στο ΟΑΚΑ. Για ποιο λόγο; Για να επιβλέπει αν η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της σ' ένα γήπεδο που θα βρίσκονται μόνον οπαδοί της μιας ομάδας.

Είμαστε για κλωτσές. Για να μη ξεχνιόμαστε. Δεν ήταν μονάχα ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αυτοί που είχαν συμμετοχή στις βαρβαρότητες της Λεωφόρου, στο ντέρμπυ ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Ήταν και ψηφοφόροι του Σύριζα. Κι αν γίνουν έκτροπα σήμερα οι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος δεν θα μείνουν στην απ' έξω. Δηλαδή;

Όσο... άλλαξαν κάποιοι επειδή ψήφισαν Σύριζα, άλλο τόσο είναι κάτι...διαφορετικό το κόμμα του συντρόφου Τσίπρα και του συντρόφου Λαφαζάνη από εκείνο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Έγιναν ό, τι έγιναν στο ντέρμπυ ΠΑΟ-Ολυμπιακός και αντί να «ακούσουμε» τι έχει να μας πει ο Κοντονής Σταύρος, ο αρμόδιος υφυπουργός της... νέας φέξε μου και γλύστρησα κατάστασης, τον είδαμε να καλεί τους προέδρους των οργάνων για να τους... ακούσει. Και να κάνει σε διαπροσωπικό επίπεδο δημόσιες σχέσεις με τους καουμπόυδες του χώρου, τους Μαρινάκηδες και τους Αλαφούζους.

Διαβάστε ακόμα:

Το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ο περίεργος Κοντονής