ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΔΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Φοβερά πράγματα ακούστηκαν χθες στη Βουλή. Φοβερά και πρωτοφανή. Σημειώστε. Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον πρωθυπουργό να διώξει τον Λαφαζάνη και τους συν αυτώ και σε αντάλλαγμα προσφέρθηκε να στηρίξει αυτός την κυβέρνηση.

«Φοβάστε τους δικούς μας βουλευτές ή τους δικούς σας; Χτυπάτε εμάς για να προειδοποιήσετε τους δικούς σας» τόνισε και κάλεσε τον πρωθυπουργό να «...λύσει το πρόβλημα εκεί που υπάρχει, στο εσωτερικό του κόμματός του».

«Το πρόβλημα είναι ότι μεγάλο μέρος του κόμματος σας θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε ρήξη με τους εταίρους» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε: «Εμείς θα σας στηρίξουμε, αλλά δεν θα στηρίξουμε οτιδήποτε».

Στο ίδιο πνεύμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρατήρησε ότι ο Τσίπρας δεν έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που απαιτείται για να αλλάξει τακτική και να εφαρμόσει ρεαλιστική πολιτική, αλλά αυτός δεν προσφέρθηκε να στηρίξει την κυβέρνηση. Αντίθετα, έκανε την πρόβλεψη ότι για το λόγο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές σε πέντε μήνες και σ' αυτές θα επανέλθει στα ποσοστά που πήρε στις εκλογές του 2009, δηλαδή στο 4%.

Αντίθετα, ο Ν. Μιχαλολιάκος, αφού έκανε σκληρή κριτική στον Σαμαρά ήταν σαφής ότι το κόμμα του θα στηρίξει την κυβέρνηση γιατί αυτό αποφάσισε ο ελληνικός λαός. Κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πέσουμε στα βράχια, αυτό αποφάσισε ο λαός, επισήμανε ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε ακόμα:

Παγκόσμιο σκάκι με ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα