ΠΡΩΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Αυτά γίνονται μόνον επί δημοκρατίας. Γίνονται οι δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πειραιά και τις κερδίζει ο Ολυμπιακός. Να ξέρουμε τι λέμε. Κι όταν λέμε ο Ολυμπιακός, εννοούμε η ιδιοκτησία, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος Μαρινάκης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μώραλης.

Αντίπαλος του ψηφοδελτίου του Ολυμπιακού, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη, ήταν κάποιος Δρίτσας του Σύριζα. Τον βλέπεις αυτόν το Δρίτσα και νομίζεις ότι ήταν ο κινηματογραφικός πατέρας της παραστρατημένης πόρνης σε ταινία μελό που την αγάπησε ο Νίκος Ξανθόπουλος και θέλει να την κάνει τίμια, να την πάρει από την Τρούμπα.

Χάνει, λοιπόν, στις δημοτικές εκλογές αυτό το διαμαρτυρόμενο γραμμάτιο, λέω για τον φουκαρά τον Δρίτσα, τόσο από τον νικητή Μώραλη, όσο και από τον ηττημένο δήμαρχο Μιχαλολιάκο. Να, όμως, που αυτόν που αρνήθηκε ο λαός του Πειραιά, τον κάνανε υπουργό Ναυτιλίας και Τουρισμού. Και εξαρτάται κοτζάμ Ολυμπιακός, που έχει την εξουσία στο Δήμο, από το ανθρωπάκι τον Δρίτσα.

Μώραλης και Πέτρος Κόκκαλης, δήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου για την τοπική αυτοδιοίκηση και επιχειρηματικότητα, τα είπανε με την υπουργάρα τον Δρίτσα. Και όπως ανακοινώθηκε, οι δύο πλευρές, κυβέρνηση και υπουργείο ναυτιλίας από την μία και από την άλλη Δήμος και Ολυμπιακός, συμφώνησαν σε χοντρές γραμμές. Δηλαδή; Ότι από την εποχή των Ανδρεανοπουλαίων στον Πειραιά τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Η ...«αντρική γραμμή» στην πολιτική