ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΡΕ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

 

Σ' όλα, ρε πούστη μου, να «δικαιωθούν» οι προηγούμενοι. Σ' ένα τουλάχιστον σοβαρό θέμα, ρε πούστη μου, δεν θα δικαιολογήσει ο συριζας γιατί έγινε κυβέρνηση; Φοβερά πράγματα. Όποτε θα ανοίξει το στόμα του ένας υπουργός της «αριστερής κυβέρνησης» για να αναφερθεί με σοβαρότητα σε κάποιο ζήτημα επιτόπου σε προσγειώνει στην πραγματικότητα. Ότι σ' αυτήν την πουτάνα χώρα είναι αδύνατο έστω το μισό βηματάκι παραπέρα.

Γιατί τα λέω αυτά. Θυμάμαι τους μαλάκες της ΝΔ που μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με την ίδια ερώτηση που όλοι έκαναν στους συριζαίους, στα παράθυρα. «Και πού θα τα βρείτε τα λεφτά;». Έχουμε τον τρόπο, απαντούσαν οι συριζαίοι. «Όχι, να μας πείτε πώς θα υλοποιήσετε αυτά που ανεύθυνα υπόσχεστε, με τι λεφτά, πού θα τα βρείτε».

Ίδια βιόλα οι νεοδημοκράτες. Πού θα βρείτε τα λεφτά. Και τελικά οι οικονομικοί εγκέφαλοι του σύριζα άνοιξαν τα χαρτιά τους προεκλογικά. Θα φορολογήσουμε τον πλούτο. Θα φορολογήσουμε τα λεφτά των Ελλήνων στο εξωτερικό. Θα φορολογήσουμε τις off-shore εταιρείες.

Πουτάνα Ελλάδα. Ο συριζαίος υπουργός κατά της Διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης μας έκανε μαύρη τη ψυχή. Τι είπε ο σοβαρός και αξιοπρεπής αυτός άνθρωπος;

1. Πολύ δύσκολες είναι οι έρευνες στις διάφορες λίστες φοροδιαφυγής
2. Έχουμε επιπρόσθετα προβλήματα να εντοπίσουμε το μαύρο χρήμα στις off-shore εταιρείες

Τι γίνεται μ' εκείνη τη γαμημένη λίστα Λαγκάρντ; Ζόρικα τα πράγματα, λέει ο αρμοδιότατος συριζαίος υπουργός. Και να σκεφθείς ότι η κυβέρνηση του σύριζα που δεν αναγνωρίζει μνημόνιο και τρόικα, είχε... ξεκαθαρίσει στους δανειστές μας ότι θα βρούμε λεφτά από τις οφσώρ κλπ.

Πουτάνα Ελλάδα. Καταδικασμένη είσαι να βάζεις στο παιχνίδι πολύ πριν της ώρας της την αντιπολίτευση.

Διαβάστε ακόμα:

Τι τρέχει μεταξύ Τσίπρα και Ντόρας