ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

πηγή: Intime
 

Έγκυρο. Κυριακή βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό αθλητισμού Κοντονή Σταύρο και, για να μη λέμε πολλά και περιττά, του είπε του Ζακυνθινού: «Δεν ξέρω τι ακριβώς περιλαμβάνει το νομοσχέδιό σου, ούτε η κυβέρνηση θα σταθεί εμπόδιο στις όποιες πολιτικές παρεμβάσεις έχεις αποφασίσει. Δεν θέλω, όμως, σε καμμία περίπτωση να ρισκάρουμε αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη».

Και ο Κοντονής Σταύρος κανόνισε αλλοιώς την πορεία του. Την έκανε γυριστή. Αφού χρειάστηκε να μπει στο παιχνίδι και το κόμμα της συγκυβέρνησης. Η υποψία του αποδυτηριάκια, τελικά, είναι σωστή. Για να μην εκτεθεί ο Κοντονής Σταύρος, ότι τον αδειάζει ο σύριζας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βιάστηκαν να δημοσιοποιήσουν την άρνησή τους να ψηφίσουν το νομοσχέδιο του υφυπουργού για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Τζάμπα πληρώσαμε εμείς οι μαλάκες τα έξοδα να φτιαχθεί νομοσχέδιο. Όπως τζάμπα θα πληρώσουμε κερατιάτικα το νέο νομοσχέδιο με τις τροποποιήσεις. Πάντως, τα υπουργεία μας και οι σύμβουλοί τους δουλεύουν. Δεν λέω όχι. Σε δουλειά βρισκόμαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Ζόρι για Σύριζα η εγκληματική οργάνωση