ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ

 

Δεν θα μας ξεμάθουν τα γράμματα που τα μάθαμε στα καλύτερα σχολεία. Λέω για τους συριζαίους που πουλάνε το παραμύθι ότι είναι αριστεροί. Το να είσαι εναντίον του μνημονίου δεν είναι αριστερή θέση. Το να χρωστάς και να μη θέλεις να πληρώσεις δεν είναι αριστερή ιδεολογία. Ούτε αριστερή πρακτική.

Κι ένας δεξιός που παζαρεύει το χρέος του θα πω ότι μου κάνει πλάκα αν μου παρουσιάζεται σαν... αριστερός.

Η κυβέρνηση σύριζα θα αποδείξει στην πράξη αν είναι ή, όχι αριστερή μ' αυτά που θα κάνει στην Ελλάδα. Όχι πως θα διακανονίσει το χρέος της χώρας με τους εταίρους.

Τι μαλακίες λένε και περνάνε στον κοσμάκη. Ότι είμαστε αριστεροί και θα πληρώσουμε τις συντάξεις. Οι δεξιοί, δηλαδή, δεν πληρώνουν τις συντάξεις;

Τι έγινε στην Ελλάδα. Την χρεοκόπησαν οι αριστεροί. Οι πασοκτζήδες του σοσιαλιστικού κινήματος, όπως και οι νεοδημοκράτες, οι αντίπαλοί τους. Δεν ήταν οι ίδιοι, όμως και οι δυο τους πουλούσαν σότο. Ότι οι μεν ήταν αριστεροί, οι δε δεξιοί. Αυτοί, λοιπόν, έριξαν έξω την Ελλάδα με την ευλογία του λαού που είναι ώριμος, έχει ένστικτο και ξέρει να επιλέγει κυβερνήτες. Όλοι, άλλωστε, οι πρωθυπουργοί, όλοι αυτοί που παρουσιάζονται αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, εκπροσωπούν και κάνουν τα κέφια του γίγαντα λαού.

Διαβάστε ακόμα:

Τρελλόχαρτα μοιράζει ο Σύριζας