ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

 

«Δεν έχω καταλάβει τις διαδικασίες με τις οποίες ελήφθη η απόφαση για την Παναρίτη». Ρε, πλάκα μας κάνεις; Όταν εσύ είσαι στέλεχος του σύριζα και δεν καταλαβαίνεις, με ποια λογική να καταλάβουμε εμείς οι άσχετοι.

Ο βουλευτής του σύριζα Στάθης Λεοτσάκος είπε «Διαφωνώ με τη επιλογή της κυρίας Παναρίτη». Άλλος αυτός! Να στο πει αυτό, ότι δεν συμφωνεί, ότι διαφωνεί, σαν να τον είχαν ρωτήσει προηγουμένως. Δεν τον ρώτησαν. Ούτε τον ρωτάνε κι αυτόν και άλλους συντρόφους. Άρα; Μη μας ζαλίζουν με τις... δημοκρατικές τους διαδικασίες. Τις ανύπαρκτες.

Η Σοφία Σακοράφα είπε για την κυρία Παναρίτη, που την έστειλε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο Βαρουφάκης: «Ε, όχι! Αυτό ξεπερνάει τα όρια!».

Και γιατί παρακαλώ στους Βούτσηδες τους ξύνισε επειδή ο υπουργός οικονομικών επέλεξε σαν εκπρόσωπο της Ελλάδος την «θεσμική οικονομολόγο» όπως η ίδια αυτοσυστήνεται; Επειδή η κυρία με το βαρύ βιογραφικό από τη θητεία της στην Παγκόσμια Τράπεζα και στο ΔΝΤ ήταν υπουργός επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου.

Αν δεν τους αρέσει η «πασοκτζού» Παναρίτη, τότε γιατί στο σύριζα έχουν πάρει το μισό ΠΑΣΟΚ; Και η Σακοράφα από το ΠΑΣΟΚ προέρχεται.

Τέλος πάντων, να πούμε την ουσία του θέματος. Γιατί ο Βαρουφάκης διόρισε την Παναρίτη, που την έλεγε «αρπακτικό» η Αυγή, το επίτιμο όργανο του σύριζα. Επειδή ο Βαρούφ... βαρέθηκε! Επειδή ψάχνει τρόπο να... διαφωνήσει με τους σκληροπυρηνικούς και λαφαζανικούς του σύριζα για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Παρατράβηξε το show, αποφάσισε.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός με πράσινες φανέλες, αυτό θα γίνει