ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Άλλο πράμα αντιπαθώ τον Άδωνη Γεωργιάδη, συμπαθώ την Ζωή Κωνσταντοπούλου, συχαίνομαι τον έναν, αηδιάζω με τον άλλον, μ' αρέσει εκείνος, δεν μ' αρέσει ο άλλος. Κι άλλο πράμα αυτό που κάνει ο Άδωνης, ο συμπαθής, ο αντιπαθής, που μπορεί να είναι σωστό, να είναι για φτύσιμο.

Να το πούμε πιο απλά, πιο καταλαβίστικα διότι κυκλοφορούν και κάποιοι πολύ μαλάκες. Δεν είναι ενοχλητικό αυτό, όσο ότι υπογράφουν τη μαλακία τους κι αυτοί, σαν κανονικοί άνθρωποι. Άλλο ψηφίζω Άδωνη, όμως θα τον επικρίνω για τη γκέλα του. Άλλο μου γυρίζουν τα άντερα με τον Άδωνη, όμως θα του πω μπράβο αν κάνει το σωστό.

Αυτά για τα σχόλια στον αποδυτηριάκια επειδή έγραψε αυτά που έγραψε με αφορμή τη χυδαία επίθεση μιας δημοσιογράφου στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ. Παρακάτω.

Ο Τσίπρας και το επιτελείο του τα έχουν πάρει στο κρανίο με κάποιους βουλευτές του σύριζα επειδή δεν θέλουν να παίζουν σ' ένα κόμμα που μοιάζει με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οι περισσότεροι κάνουν τον ψόφιο κοριό, δεν αποκλείεται τελικά να γίνουν κι αυτοί, όπως ο πρωθυπουργός, μνημονιακοί.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν κωλώνει. Σύριζα είμαι, σου λέει. Πρόσεξε, της στέλνουν μήνυμα, το έχεις παρατραβήξει. Μιλάμε για μαγκιές. Απαράδεκτες. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον άλλον για απειθαρχία όταν είναι συνεπής στις αρχές του, στου κόμματος τις αρχές.

Διαβάστε ακόμα:

Σκληρή προειδοποιηση Τσίπρα στη Ζωή