ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ

 

Εκατό τα εκατό θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές την προσεχή Τρίτη. Το είπε σε ξένο κανάλι, με το γνωστό ύφος του γαμάω και γαμιέμαι ο Γιάννης Βαρουφάκης. Του γαμάω για πάρτη της Ελλάδος και του γαμιέμαι πάλι για το καλό της πατρίδας.

Περίεργο. Να κάνει ο Βαρουφάκης φόρα παρτίδα τέτοια δημόσια τοποθέτηση, που στη στιγμή αναμεταδόθηκε σε κάθε πλανητική γωνιά. Απίστευτη δήλωση. Πριν από την τελεική διαπραγμάτευση ο Έλλην υπουργός να λέει στους εταίρους μας «Θα συμφωνήσουμε ό, τι μας ζητάτε!».

Στα παπάρια του Βαρουφάκη οι δανειστές και η παγκόσμια κοινή γνώμη. Τη δήλωση την έκανε εν όψει του δημοψηφίσματος. Να εξασφαλίσει όσο γίνεται περισσότερα «Όχι». Όσοι φοβάστε ότι ο σύριζας δεν θα τα βρει με τους δανειστές, έχετε λάθος. Όσοι σκέπτεστε να ψηφίσετε «Ναι», μην ανησυχείτε. Θα συμφωνήσουμε 100%. Θα υπάρξει συμφωνία την Τρίτη 100%.

Αυτά είπε ο Βαρουφάκης, που για μια φορά ακόμα αφησε ξερούς τους Ευρωπαίους. Ο δε επικεφαλής του Eurogroup Ολλανδός Γέρουν Ντάισελμπλουμ σχετικά σχολίασε: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι η συμφωνία είναι κοντά είτε με «Ναι», είτε με «Όχι» στο δημοψήφισμα. Ό, τι είπε ο κύριος Βαρουφάκης το έβγαλε από το κεφάλι του». Πήρες χαμπάρι;

Όπως φωτίζει η καράφλα του Βαρουφάκη έτσι και ο Ντάισελμπλουμ φώτισε την αληθινή αιτία που ο δικός μας υπουργός οικονομικών ξυρίζει γουλί το κεφάλι του εδώ και 17,5 χρόνια. Για να βγαίνουν πιο εύκολα, για να γλυστράνε μέσα από το κεφάλι του οι μεγάλες κουβέντες. Αν είχε μαλλιά ο Βαρουφάκης δεν θα μπορούσαν να δραπετεύσουν οι μεγάλες του σκέψεις και θα ανατιναζόταν το κρανίο του.

Διαβάστε ακόμα:

Εναντίον του «ναι» ο Σαμαράς