ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ... ΜΠΑΝΙΟ

 

Παραιτήθηκε ο Βαρουφάκης. Καμμία έκπληξη. Και πολύ έμεινε. Περισσότερο από πέντε μήνες υπουργός!!! Απίστευτο. Το παλληκάρι, άλλωστε, δεν ήρθε για να μείνει. Να κάνει καριέρα πολιτικού. Σε καμμία περίπτωση. Ήρθε για να φύγει. Ακριβώς αυτό.

Έκανε το show του ο Βαρουφάκης, το αποκορύφωμα της προσωπικής του ύπαρξης ήταν αυτή η πεντάμηνη πασαρέλα στις παγκόσμιες πίστες της πολιτικής και της οικονομίας. Και παραιτήθηκε με το κεφάλι ψηλά. Με αιχμές στα ίσα εναντίον αυτών που τους προκαλούσε το προφίλ του. Το καλλιτεχνικό. Το μοδάτο. Το εξαντρίκ.

Αμέσως μετά τη νίκη στο δημοψήφισμα ο σεξουλιάρης Βαρουφάκης με μπλουζάκι σηθρου μίλησε σ’ όλο τον γλόμπο. Τεράστια στιγμή. Και επισφραγίστηκε με ένα μνημειώδες σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη. Ατάκα δηλητηριώδη που θα μείνει στους αιώνες. Ο Βαρουφάκης, λοιπόν, με το σηθρού διαβάζει «διάγγελμα» λες και είναι ο πρωθυπουργός.

Ο Πρετεντέρης, ο σχολιαστής του mega, σε ζωντανό χρόνο, όχι για ένα γεγονός βιντεογραφημένο, είπε: «Με τέτοιο ντύσιμο και μιλάει σαν πρωθυπουργός, δεν αποκλείω να φοράει και το μαγιώ του…». Δεν φαίνεται τι φοράει, αν φοράει κάτι ο Βαρουφάκης από τη μέση και κάτω. Απλά να δώσω την πληροφορία ότι δεν ήταν μόνο με το μαγιώ, αλλά και με τις σαγιονάρες έτοιμος για παραλία.

Έτσι είναι. Ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε στην πιο κατάλληλη στιγμή, έκλεισε τον κύκλο του και ήδη άρχισε τα μπάνια του. Μόνος. Χωρίς την σύζυγο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο Τσίπρας στον Βαρουφάκη για να παραιτηθεί