ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...

 

Ντριιιιινννννννννννννννννννν. Ντριιιιιιιινννννννννννννν. Δυο φορές χτύπησε το αναθεματισμένο το τηλέφωνο. Την ώρα που έλεγε για το τραπεζικό σύστημα. Δεν ήξερε τι να κάνει. Να κυττάει τον Αλαφογιώργο και τον Χαρίτο; Να στραφεί προς την κάμερα; Καλύτερα να ρίξει μια ματιά προς τη  γαμοσυσκευή με το ύφος «Ποιος πούστης είναι» και με τη σκέψη «Γιατί δεν έβαλε τη συσκευή στο αθόρυβο ο μαλάκας».

Συνέβη στον Αλέξη Τσίπρα αυτό το απρόοπτο την ώρα που ενημέρωνε μέσω ΕΡΤ για την εμπειρία της επιβολής του τρίτου μνημονίου. Για τη μάχη που έδοκε στας Ευρώπας, για το ξύλο που έφαγε. Χτύπησε το γαμημένο το τηλέφωνο και πληγωμένος ακόμα απ' όσα είχαν συμβεί σκέφτηκε ότι δεν τον αφήνουν ποτέ σε ησυχία. Πάνω που πάει να ανασάνει κάτι καινούργιο προκύπτει.

Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. Το πιθανότερο αυτός ο μουνής ο Ντάισελμπλουμ που έχει χτίσει την καριέρα του πάνω στα μπινελίκια για την Ελλάδα. Μπορεί κι αυτός ο Σκουρλέτης που εμφανίζεται τις πιο ακατάλληλες ώρες. Δεν κατάλαβε ότι η συνέντευξη ήταν κονσέρβα κι όχι ζωντανή στις 10 το βράδυ. Οπότε πήρε να ενημερώσει για την επετειακή χιλιοστή συνέντευξη του Βαρουφάκη από τότε που είναι κυβέρνηση ο Σύριζας.

Το τελικό συμπέρασμα που έβγαλαν οι παροικούντες στο μέγαρο Μαξίμου ήταν ότι μάλλον επρόκειτο για το 100ο τηλέφωνο του Πάνου Καμμένου, για να σιγουρευτεί ότι ο πρόεδρος δεν θα βάλει στην κυβέρνηση τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Διαβάστε ακόμα:

Πάντα στο τέλος τον πόλεμο χάνει η Γερμανία!