ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

 

Ποιος Γιωργάκης και ποιος Αντωνάκης. Και ποιος Κωστάκης. Όλους του ξεπέρασε ο Αλέξης. Ακόμα και τον αρχιερέα στο παραμύθι και στη γυριστή Ανδρέα Παπανδρέου. Αλέξης Τσίπρας ο πρώτος. Και χωρίς προσχήματα αρνείται τον πολιτικό και κομματικό εαυτό του. Από το άσπρο κατευθείαν στο μαύρο.

Κι όμως! Ο Τσίπρας είναι αιχμάλωτος. Δεν μπορεί να παραιτηθεί. Από αντιμνημονιακός έγινε μνημονιακός. Με τα τσαρούχια. Και πολιτικά βρίσκεται απέναντι όχι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αλλά με τον μισό σύριζα.

Τι θα περίμενε κανείς. Τουλάχιστον πριν ολοκληρώσει την κωλοτούμπα του ο Τσίπρας να παραιτηθεί. Δεν μπορεί να το κάνει! Με τίποτα! Του απαγορεύεται. Επειδή δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ούτε από τον σύριζα, ούτε κάποιος άλλος εκτός σύριζα.

Ποιος; Η Φώφη! Να γελάσω. Ο Θεοδωράκης; Δεν ήρθε ακόμα η ώρα του. Ο Καμμένος; Με την Ξουλίδου και τον Χαϊκάλη. Έλα, σε παρακαλώ. Ποιος από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που επί των ημερών τους πιάσαμε πάτο. Σε βόθρο.

Ο κόσμος, ακόμα κι αυτός που δεν ψήφισε Τσίπρα, θα τον σκοτώσουν, έτσι και εγκαταλείψει. Εκεί πήγε η δουλειά. Να μην κυκλοφορεί άλλος στην πιάτσα, εκτός από τον Αλέξη μας. Θα ορμήξουν να τον φάνε ζωντανό αν τον τρακάρουν στο δρόμο, στην περίπτωση που παραιτηθεί. Εκεί φτάσαμε.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα βγάλει τα μαύρα η Νάντια Βαλαβάνη