Η LADY GAGA ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

 

Ψάχνονται όλοι στην πιάτσα τι θα μας κάνει η αυστηρή και ασυμβίβαστη Lady του σύριζα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Παραμένει σταθερή στις αρχές του σύριζα, άρα δεν έχει καμμία σχέση και θα βρεθεί απέναντι με τους κυβερνητικούς πρώην συντρόφους της, που πλέον λειτουργούν σαν καθεστωτική πολιτική δύναμη. Χωρίς αντίπαλο. Θα σαρώσουν στις εκλογές οι συριζαίοι.

Τι, λοιπόν, θα κάνει η αμαζόνα Ζωή, θα συστρατευθεί με τον Λαφαζάνη, θα συνεργαστεί απλά με δική της πολιτική κίνηση με την Αριστερή Πλατφόρμα. Πιθανόν κάτι άλλο. Συζητάει με τους «συνεργάτες» της, με βουλευτές, όπως η Ραχήλ Μακρή, και πολιτευτές που επηρεάζει.

Η πληροφορία μου είναι ότι με όποιο τρόπο και μ' όποιους θα κατέβει στις εκλογές η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει εξασφαλισμένο ένα δυνατό χαρτί. Την περίεργη καλλιτέχνιδα Lady Gaga, η οποία ήδη δήλωσε ενθουσιασμένη με την πρόσκληση που της έγινε. Τι ακριβώς πρόκειται.

Μετά τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου οι μετοχές αναγνωρισιμότητας, αλλά και αποδοχής στην κοινωνία έχουν ανέβει κατακόρυφα για την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όχι, βέβαια, πως δεν απέκτησε αντιπάθειες. Δεν είναι λίγοι που την χαρακτηρίζουν ξεροκέφαλη, τρελλή, μη συνεργάσιμη, υστερική, νευρωτική, αλλοπρόσαλλη. Τέτοια.

Ουδείς, όμως, μπορεί να την κατηγορήσει για έλλειψη συνέπειας. Ότι έγινε ρεζίλι σαν εκείνους τους βουλευτές του σύριζα που το έχουν κωλομπαρέψει. Που κάνουν πλέον σα γιουσουφάκια και σκύβουν για πράγματα που πριν τις εκλογές το έπαιζαν δερβίσηδες.

Είτε μόνη της, είτε μ' άλλους αντιμνημονιακούς η Κωνσταντοπούλου έχει προετοιμάσει να κάνει το «μπαμ» η εκδήλωση της προσωπικής ης πολιτικής «πρωτοβουλίας». Σα γεγονός ξεχωριστό, κομματικό και πολιτιστικό. Στο οποίο θα έχει συμμετοχή η Lady Gaga, επειδή από τους συνεργάτες της προέδρου της Βουλής εκτιμήθηκε πως με την εν λόγω ποπ σώουγούμαν θα πετύχουν ένα ισχυρό άνοιγμα στην πιτσιρικαρία, εν όψει των εκλογών.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεος, όχι άλλο Γλέζο!