ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!

 

Ο Λαφαζάνης, ένας τίποτας, για να κάνουμε ταμείο, είναι ο αρχηγός του αντιμνημονιακού τόξου στον σύριζα. Τον χαρακτηρίζω έναν «τίποτα» διότι αν ήταν κάποιος θα είχε γίνει αυτός πρόεδρος στον σύριζα. Για να μην πω το άλλο. Αν ήταν μπαλκονάτος ο σύντροφος Παναγιώτης θα είχε καταγγείλει έγκαιρα τον Τσίπρα και δεν θα περίμενε να αποδειχθεί κι αυτός αναντάμ παπαντάμ μνημονιακός, για να του βγει μετά από αριστερά.

Μέχρι πρόσφατα ο Λαφαζάνης έκανε το κορόιδο, όχι για να μη διασπάσει παραμύθι φούρναρης τον διασπασμένο ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ σύριζα, αλλά διότι ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Να, γιατί τον λέω «τίποτα».

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Στις εκλογές ο συνεπής και γνήσιος εκφραστής του σύριζα Λαφαζάνης με το κόμμα του θα παίξει στην Β' εθνική μαζύ με τον Φωστήρα (ΚΚΕ) και την Προοδευτική (Λεβέντης). Κοντός ψαλμός.

Παρακάτω. Στο θέμα μας. Όλοι τα βάζουν με τον Τσίπρα. Κι έχουν δίκαιο. Ο πρωθυπουργός έχει ξεπεράσει την Κομανέτσι. Πάει για Όσκαρ κωλοτούμπας. Ο Λαφαζάνης τι είναι, αντιμνημονιακός; Να γελάσω κατσαρά.

Ο Τσίπρας ήταν αντιμνημονιακός, τόσο όσο ο Λαφαζάνης. Πριν ακόμα τις εκλογές είχε αρχίσει τις προπονήσεις για τις κωλοτούμπες στο ταπί, στο δοκό, τις στροφές και τις γυριστές στο μονόζυγο. Ερώτηση. Αν ήταν αρχηγός του σύριζα ο Λαφαζάνης δεν θα γινόταν κι αυτός μνημονιακός σαν πρωθυπουργός; Θα γινόταν. Χίλια τα εκατό.

Δεν κατάλαβα. Γιατί έγινε μνημονιακός ο Τσίπρας; Για τον ΊΔΙΟ λόγι θα γινόταν και ο Λαφαζάνης. Χίλια τα εκατό.

Περισσότερα δεν λέω. Δεν μπορώ να τα λέω όλα. Όποιος καταλαβαίνει. Λοιπόν. Δεν δέχομαι με τίποτα ότι δεν θα γινόταν Τσίπρας και ο πιο σκληρός αντιμνημονιακός στην περίπτωση που εκλεγόταν πρωθυπουργός.

Για σκέψου! Να βγει πρώτο κόμμα ο Λαφαζάνης. Θα 'ναι ο επόμενος Τσίπρας. Χίλια τα εκατό.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η πιο μεγάλη απάτη του Τσίπρα