ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

 

Ποιος, αλήθεια, το περίμενε. Να σκοτώνονται δημοσίως και επισήμως οι σύντροφοι του σύριζα. Μέχρι χθες ήταν ενωμένοι για να σώσουν την Ελλάδα από τα μνημόνια και να
ελαφρύνουν τον κοσμάκη από τα χαράτσια, διότι, λέει, σαν αριστεροί άνθρωποι δεν συμβιβαζόντουσαν πολιτικά με τη σκληρή λιτότητα των προηγούμενων πρωθυπουργών.

Εγώ, λοιπόν, θα σου πω ότι μόνον οι αφελείς και οι άσχετοι δεν περιμένουν ότι δεν θα σκοτωνόντουσαν φόρα παρτίδα και δεν θα συνέχιζαν οι σύντροφοι τον αγώνα τους με
διαφορετικά κόμματα.

Από τότε που δημιουργήθηκε ο Συνασπισμός, ο μετέπειτα Σύριζα, αυτό γινόταν ανάμεσα στους συντρόφους. Ποιο; Οι διαφωνίες. Οι κόντρες. Πάντα.

Γι' αυτό, άλλωστε, ο αριστερός μπαίνει σε κόμμα. Για να πει στον σύντροφο ποια είναι η δική του γνώμη σε επίπεδο ιδεολογικό.

Τελικά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα κάνει κόμμα. Επειδή, όμως, είναι πια φιρμάτη πολιτικός δεν μπαίνει στο σωρό του κόμματος του Λαφαζάνη. Όχι, βέβαια. Θα είναι...
ανεξάρτητη. Συνεργαζόμενη με την Λαϊκή Ενότητα, αλλά ανεξάρτητη.

Το μέγα πρόβλημα με τους τραγουδιστές, είτε σε σκυλάδικο της εθνικής οδού, είτε σε κυριλέ μαγαζί της παραλίας. Ποιο όνομα θα μπει πρώτο στη μαρκίζα.

Όπως στο θέατρο, στο σινεμά. Η βεντέτα αρνείται να τοποθετηθεί το όνομά του κάτω από άλλονα. Έτσι έχουν βρει το κόλπο «Συμμετέχει ο τάδε».

Καμμία διαφορά δεν έχει το να πεις πρωταγωνιστεί, συνεργάζεται, έκτακτη συμμετοχή η τάδε τραγουδίστρια. Να, όμως, που μ' αυτό το τρυκ «ξεχωρίζουν» το ένα όνομα
καλλιτέχνη από το άλλο στο ίδιο πρόγραμμα, στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου. Θα συνεχίσει να λέει τα δικά της το κορίτσι. Όχι αυτά που θέλει ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης. Επειδή δεν είναι δεύτερη, είναι μια ντίβα της πολιτικής. Συνεργαζόμενη, ανεξάρτητη.

Διαβάστε ακόμα:

Τι ξέρει η Δούρου για τις εξελίξεις στον Σύριζα