ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ!

 

Περισσότεροι από 100 χιλιάδες Έλληνες ψήφισαν Βασίλη Λεβέντη, στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου. Φοβερά πράγματα. Για σκέψου ενάμισυ ΟΑΚΑ να είναι τίγκα από ψηφοφόρους του μίστερ πίτσα.

Μιλάνε τα νούμερα. Ο Λεβέντης στις προηγούμενες εκλογές πήρε 1,79%, δηλαδή 100.826 ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων, και απ΄αυτά το 5,1(!!!) στη Θεσσαλονίκη.

Ποιοι είναι αυτοί που ψηφίζουν Λεβέντη. Και θα τον ξαναψηφίσουν! Σύμφωνα με τα γκάλοπ ο κάποτε αριστούχος του Πολυτεχνείου και ο μόνος πολιτικός που είχε προβλέψει ότι ο Τσίπρας για να μπερδέψει τον κόσμο, για να θολώσει τα νερά, θα προσφύγει σε δημοψήφισμα.

Δεν κρίνεται ο Λεβέντης, ό, τι κι αν λέει. Πολιτικά μιλάμε,όχι γηπεδικά. Όταν λαμβάνεις υπ' όψιν τι λέει, ό, τι λέει ο πολιτικός, τότε ποδοσφαιροποιείς την πολιτική. Η κριτική πρέπει να γίνεται μόνον το γιατί ο κόσμος ψηφίζει έτσι κι αλλοιώς. Στο φινάλε ο πολιτικός ποτέ δεν λέει αυτά που θέλει ο ίδιος, αλλά μόνον ότι θέλει να ακούσει ο κόσμος.

Ο δε Βασίλης Λεβέντης μια ζωή λέει τα ίδια. Είκοσι χρόνια έλεγε τα ίδια κι έτρωγε μαύρο. Και κάθε φορά, μετά τις εκλογές, το ξεκαθάριζε: «Τέρμα! Δεν ξανακατεβαίνω στις εκλογές. Είστε απαράδεκτοι σα λαός».

Τι έγινε, λοιπόν; Και πού οφείλεται το σουξέ του Λεβέντη, του γραφικού Λεβέντη, που του στέλνανε πίτσες οι... θαυμαστές του στο στούντιο του καναλιού, όταν έκανε τις εκπομπές του. Τι έγινε, λοιπόν, και σήμερα θέλουν τον Λεβέντη στη Βουλή κάποιοι, και ποιοι είναι αυτοί;

Πιτσιρικαρία γουστάρει την ατραξιόν Λεβέντη. Όχι, ακριβώς! Η νέα γενηά έχει συχαθεί τους παραδοσιακούς πολιτικούς και για αντίδραση, για σπάσιμο στο λεγόμενο πολιτικό σύστημα... αναδεικνύει τον κάργα πολιτικοποιημένο Βασίλη Λεβέντη. Που μια εποχή, για να κάνουν πλάκα μαζύ του τον καλούσαν στα κανάλια οι εκπομπάρχες Χαρδαβέλλας, Παναγιωτόπουλος και σία.

Διαβάστε ακόμα:

Μια καλή ζαριά είναι οι ...εκλογές