ΚΑΠΕΛΟ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Είχε δεν είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καπέλωσε τον αρχηγό της στην Λαική Ενότητα Παναγιώτη Λαφαζάνη και θα μιλήσει αυτή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος της στις 7 και 30 το απόγευμα της Τρίτης, στην Ομόνοια.

Ο Λαφαζάνης απλώς θα απευθύνει χαιρετισμό, θα κλείσει αυτός, όμως την προεκλογική εκστρατεία της ΛΑ.Ε., στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, την Παρασκευή 18 του μηνός.

Η απόδοση στην επικεφαλής του κομματικού ψηφοδελτίου στην Πρώτη Περιφέρεια Αθηνών πρωταγωνιστικού ρόλου στην αποψινή κεντρική αθηναική συγκέντρωση, αλλά και σε άλλες κομματικές εκδηλώσεις μέχρι τις εκλογές, κρίθηκε αναγκαία, μετά τις προειδοποιήσεις των δημοσκόπων για την πιθανότητα διαρροής ψηφοφόρων προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, να ενεργοποιηθεί περισσότερο η Ζωή, για να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους, κυρίως από τις τάξεις της νεολαίας, όπου έχει πολλούς οπαδούς. Ορισμένοι κάνουν λόγο για ένα είδος συναρχηγίας, που δεν αποκλείεται μετά τις εκλογές να εξελιχθεί σε αρχηγία της Ζωής, ιδιαίτερα αν τα ποσοστά πέσουν κάτω από το 5% που είναι ο στόχος.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν σκηνοθετούν οι αυλικοί των αρχηγών