ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

 

Τελικά, οι εκλογές έγιναν για δύο λόγους. Στην πραγματικότητα ο Τσίπρας αποφάσισε τις εκλογές μόνο για να γλυτώσει από τους Λαφαζάνηδες και τους Γλέζους και τους άλλους περίεργους στυλ Κωνσταντοπούλου και σία. Και τα κατάφερε ο πρώην πρωθυπουργός να ξαναγίνει πρωθυπουργός, συνεχίζοντας το παραμύθι ότι είναι αριστερός, όμως χωρίς να του βάζουν δάκτυλο από πίσω, στον αριστερό πωπό. Να του κάνουν αντιπολίτευση από αριστερά οι αριστεροί σύντροφοι.

Ο άλλος ιστορικός λόγος που έγιναν οι εκλογές ήταν να μπει στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης, μάλιστα σαν αρχηγός κόμματος. Υπήρχανε νούμερα στη Βουλή, σοβαρά νούμερα, αποκτήσαμε και τα φαιδρά νούμερα. Ήταν απαραίτητα στην εποχή μας, τα είχαμε ανάγκη.

Το ερώτημα είναι άλλο. Εντάξει, ο Λεβέντης μπήκε στη Βουλή, θα συμβάλλει κι αυτός στη γενική καραγκιοζοποίηση του έργου. Ποιος, απίθανος, όμως, έχει σειρά στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση; Ποιος μνημονιακός, αντιμνημονιακός, γάβρος, βάζελος, οποιαδήποτε γραφικότητα λανσάρει, θα είναι ο επόμενος, ο δεύτερος Λεβέντης.

Διαβάστε ακόμα:

Σαρωτική νίκη του μνημονίου με ποσοστό άνω του 85%