ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ

 

Φοβερά πράγματα. Δεν έχουν συνέλθει ακόμα όλοι αυτοί που έφυγαν από τον Σύριζα, Λαφαζάνηδες, Βαρουφάκηδες, Κωνσταντοπούλου και σία και βγάζουν χολή για τον Τσίπρα. Ανθρώπινο, θα πεις.

Άσε ότι στο δημόσιο λόγο τους το παίζουν καλλιτέχνες. Κουλτούρα. Ότι έχουν... πολιτικές διαφορές. Βεβαίως είναι κι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο αληθινός Σύριζα, ο γνήσιος με τις ιδέες του και τα οράματά του είναι εκτός κόλπου. Και ο άλλος, ο τραβεστί, ο μαϊμού, ο μεταλλαγμένος Σύριζα γαμεί και δέρνει. Επικυριαρχεί και όλη η πιάτσα, καναλάρχες, εκδοτάρχες, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, όλοι, ένας, ένας περνάνε από τον πάγκο του Σύριζα.

Επί του θέματος. Οι Λαφαζάνηδες και Στρατούληδες του Σύριζα, του «Όχι», της Δραχής, του αντικαπιταλιστικού μετώπου, οι γνήσιοι και απροσκύνητοι στην Μέρκελ, έχουν αποφασίσει να... συνεχίσουν τον αγώνα τους. Να μην κλείσουν το κατάστημα, την Λαϊκή Ενότητα. Γιατί;

Δεν θέλει ερώτημα. Να μη μείνουν χωρίς δουλειά οι άνθρωποι. Αν κατεβάσουν ρολά στην ΛΑΕ πού θα πάνε να δουλέψουν; Να μη μείνουν ανεπάγγελτοι.

Το ξέρουν ότι αν αποτύχει ο Σύριζα, πάλι δεν έχουν σειρά αυτοί. Ο κόσμος θα ψηφίσει ΝΔ. Ένα άλλο κωλομπαρίστικο κόμμα ψευτοδημοκρατικοπασοκικοδεξιό. Στην πραγματικότητα για μια φορά ακόμα ο κόσμος θα ψηφίσει αντίθετα από την κυβέρνηση. Μην ακούω μαλακίες.

Ότι ο κόσμος ψήφισε αριστερά, δεξιά, κεντροαριστερά. Ο κόσμος ΠΑΝΤΑ ψηφίζει αντικυβερνητικά και όποιος κληρώσει ο τυχερός, Καραμανλής είναι αυτός, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο! Ο μυθικός άθλος του Τσίπρα!!!