ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΑ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΣΤΗ ΝΔ!

 

Ένα, ένα. Όχι όλα μαζύ. Πρωθυπουργός ο Σαμαράς και στις δημοτικές εκλογές και περιφερειακές ζητάει από τον Τζιτζικώστα να μην κατέβει υποψήφιος στην Μακεδονία. Διαφορετικά θα χαρακτηριστεί αντάρτης, προδότης. Το βουτυρόπαιδο μέτρησε τα κόζα, κατέβηκε στις εκλογές χωρίς το κομματικό χρίσμα και θριάμβευσε.

Αντίπαλος του Τζιτζικώστα ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης, μητσοτακικός, που αυτόν προτίμησε ο Νο1 εχθρός του μητσοτακέικου Σαμαράς.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν το περίλαμπρο αστέρι της ΠΟΛΑΝ, του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά. Στις δημοτικές εκλογές ο Σαμαράς κατέβασε στην Αθήνα τον Καραμανλικό Σπηλιωτόπουλο που είχε αντίπαλο και τον ανεξάρτητο Κακλαμάνη. Σήμερα, ο Κακλαμάνης είναι με τον Μεϊμαράκη.

Ο Μεϊμαράκης στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τα πήγε περίφημα, πολύ περισσότερο από κάθε άλλον, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις εντός και εκτός ΝΔ. Μια ζωή στο παρασκήνιο του κόμματος ο Μεϊμαράκης και με τεράστια κοινοβουλευτική εμπειρία παίρνει στην ευλογία του Καραμανλή και κόντρα στον Σαμαρά αποφασίζει να διεκδικήσει την αρχηγία με διαδικασίες που ο ίδιος προκάλεσε. Και χωρίς να περιμένει ότι ο Τζιτζικώστας θα κατέβει στη σέντρα. Πράγμα που το έκανε ο περιφερειάρχης και το ανακοίνωσε μέσω facebook.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο ένας καλύπτει τον άλλον