ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

 

Τρομερά πράγματα. Το μέγα καραγκιοζιλίκι του συγκυβερνήτη Πάνου Καμμένου. Θέατρο στη Βουλή ο αρχηγός των ανελ, αλλά καραγκιοζίστικο θέατρο. Για πολύ μαλάκες Θέατρο Σκιών. Να πουλήσει το παραμύθι του ο και γαμώ αντιμνημονιακός και αντιδιαπλεκόμενος Καμμένος. Γι’ αυτό έβγαλε στη φόρα τα «προσωπικά» του με τον μεγαλομέτοχο του μπασκετικού Παναθηναϊκου Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Βεβαίως «προσωπικά» είχανε Καμμένος και Δημητράκης όταν με τόση οικειότητα, τόσο φιλικά, τόσο διαπροσωπικά ανταλλάσσανε ραβασάκια ηλεκτρονικά. Κανένας δημοσιος διάλογος μεταξύ τους. Καμμία αξιόπιστη επικοινωνία προς δημόσια χρήση ανάμεσα σε επιειρηματία και αρχηγό κόμματος.

Τι έγινε. Της πουτάνας το μαγκάλι. Αυτό έγινε. Επειδή ο Καμμένος εντελώς θεατρινίστικα, επιθεωρησιακά ήθελε να παραμυθιάσει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν κωλώνει με τους νταβατζήδες. Μιλάμε για το ανέκδοτο. Γελοιοποιεί ο Καμμένος τον Δημητράκη, ότι είναι γραφικός, ότι είναι ασόβαρη ιστορία σαν άτομο από την μια και από την άλλη ότι... εκβιαζεται  από τον κοκκάκια επιχειρηματία.

Τα κανάλια θα τα πάρουν λεφτάδες, λέει ο αποδυτηριάκιας. Και θα τα πάρουν από την μνημονιακή κυβέρνηση για να εδραιώσουν την διαπλοκή τους με την εξουσία. Δεν θα τα πάρουν οι νταβατζήδες με τα μπερντέ τους για να υπηρετήσουν τη... δημοσιογραφία.

Επί του θέματος του συγκεκριμένου. Έκανε τη φιγούρα του, έπαιξε το νούμερο του ο Καμμένος στο θεατρικό σανίδι της Βουλής και «έδωσε» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Του κρέμμασε κουδούνια. Τον εμφανίζει νούμερο κι αυτόν. Ότι υποστήριζε τις εκλογές ο σύριζας τις κέρδισε χάρη στη βοήθεια του... site του Γιαννακόπουλου. Ο οποίος Γιαννακόπουλος, αφού έβγαλε την κυβέρνηση σύριζα-ανελ, ο ίδιος θα την... γκρεμίσει.

Τι απάντησε ο Γιαννακόπουλος στον Καμμένο; Τίποτα! Δεν διαψέυδει τα SMS στον Καμμένο. Άλλα πράγματα μας λέει ο υιός. Ότι ο Καμμένος τον... πρόδωσε. Του είχε... υποσχεθεί ότι εκείνος και ο Τσίπρας θα έσκιζαν τα μνημόνια ενώ αυτοί υπέγραψαν τρίτο και φαρμακερό μνημόνιο.

Συμπέρασμα. Ο Γιαννακόπουλος παραμένει... συνεπής στις πολιτικές του θέσεις, ενώ ο Καμμένος είναι ασυνεπής στις δεσμεύσεις του.