ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΦΙΛΗΣ!

 

Δηλώνω ότι δεν γνωρίζω για ποιο ακριβώς λόγο αυτή η μπουχέσα ο Φίλης έβγαλε από τη μπάκα του, με το στόμα, όχι από κάποια άλλη τρύπα, το αδιανόητο. Ότι η Τουρκία δεν ευθύνεται για καμμία γενοκτονία Ποντίων. Κατ' αρχήν, για να το χοντρύνω από την αρχή το έργο. Δεν την λες αυτή την κουβέντα όταν είσαι υπουργός ακόμα κι αν ισχύει. Ακόμα κι αν εκφράζει αλήθεια.

Μην πάμε στο θέμα το... οικονομικό. Τις αποζημιώσεις. Ποιος θα πληρώσει για κάτι που δεν είναι υπεύθυνος. Σου γκρεμίζει το σπίτι, σου καίει το αμάξι, σκοτώνει τον πατέρα σου και σου λέει εγώ δεν έκανα τίποτα, ψάξε αλλού.

Ο Φίλης λέει το άλλο. Κανένα σπίτι δεν γκρεμίστηκε, κανένα αμάξι δεν κάηκε, καμμία αδελφή σου δεν πηδήχθηκε. Γιατί το έκανε αυτό ο σύντροφος; Δεν ξέρεις. Κι αν δεν ξέρεις, απλά υποθέσεις κάνεις. Πάντως, δεν τον έχω για τύπο της πλάκας τον Φίλη. Να μη ξέρει τι λέει. Να μην έχει συναίσθηση τι λέει και ποιες αντιδράσεις θα προκαλέσει.

Μήπως ο συριζαίος υπουργός είναι τζιχαντιστής; Δεν ξέρεις. Γιατί να μην είναι! Ιδεολόγοι είναι και οι μαχητές του Ισλάμ. Σκοτώνουν, αλλά έχουν ιδανικά. Για ένα καλύτερο κόσμο. Και για να τιμωρήσουν τους πούστηδες τους Δυτικούς.

Λέμε μήπως είναι τζιχαντιστής ο Νίκος Φίλης. Λέμε. Πιθανόν να είναι κάτι άλλο, για κάποιο άλλο υψηλό όραμα και ιδεώδη σκοπό να είπε το παλληκάρι ότι είναι παραμύθι η Γενοκτονία των Ποντίων. Πάντως, για κάποιο λόγο το πέταξε, όχι αέρα πατέρα. Όχι για να... λάμψει μια αλήθεια που μας θίγει εθνικά και προσβάλλει εκατομμύρια Έλληνες, εδώ και στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωθυπουργός ποντιακό ανέκδοτο ο Τσίπρας