ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο... ΛΕΒΕΝΤΗΣ!

 

Κάνω σήμερα την αποκάλυψη μέσα από το βαθύ κράτος του Σύριζα. Είναι μια πληροφορία που πανηγυρικά δίνει την εξήγηση γιατί σήμερα, ημέρα γενικής απεργιακής κινητοποίησης κατά της κυβέρνησης, κατά των κυβερνητικών μέτρων, συμμετέχει και ο... Σύριζα.

Φώναζε και έσχιζε τα ρούχα του ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας κατά της λιτότητας, ότι δεν πάει άλλο, ότι ο λαός υποφέρει κι άλλα τέτοια κωλομπαρίστικα. Γνήσια, όμως, τα έλεγε το παλληκάρι, δεν έπαιζε θέατρο. Και ποια ήταν η επόμενη φάση;

Γίνεται κυβέρνηση ο Τσίπρας και αναλαμβάνει αυτός, στη θέση του Σαμαρά, να υλοποιήσει ένα άλλο, το τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο. Ο Τσίπρας όμως, και ο Σύριζα είναι... εναντίον του μνημονίου. Και δεν έχουν καμμία... ευθύνη που το εφαρμόζουν, που παίρνουν αποφάσεις αντιλαϊκές, που σφίγγουν κι άλλο το ζωνάρι της λιτότητας.

Να, γιατί ο Σύριζα επίσημα και ξεκάθαρα συμμετέχει στην αντικυβερνητική 24ωρη απεργία σήμερα. Ο Τσίπρας, δηλαδή, δεν θα εργαστεί σήμερα. Δεν θα ασκήσει τα καθήκοντά του σαν πρωθυπουργός. Απεργεί. Το ίδιο και οι υπουργοί. Και όλοι, τα εκατοντάδες στελέχη του κόμματος που πήραν πόστα στον κρατικό μηχανισμό. Θα απεργήσουν για 24 ώρες. Γιατί;

Είπαμε. Επειδή δεν φταίει ο Σύριζα για το μνημόνιο που συμφώνησε με τους δανειστές. Ποιος φταίει; Ο Βασίλης Λεβέντης. Αυτή είναι αποκαλυπτική πληροφορία, που λέγαμε. Όλα τα κομματικά όργανα εξέτασαν το θέμα, και κατέληξαν: Μας παρέσυρε ο Λεβέντης. Αυτός φταίει.

Άρα! Το κόμμα του Λεβέντη δεν νομιμοποιείται πολιτικά και ηθικά να συμμετέχει στην απεργία. Ο Σύριζα με καθαρό κομματικό μέτωπο απεργεί κατά της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως είναι τζιχαντιστής ο Φίλης;