ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ «ΥΠΟΠΤΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Άσε αυτόν τον περίεργο Νικολόπουλο που από την ΝΔ βρέθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες και του έκατσε να γίνει κυβερνητικός, συγκυβερνητικός βουλευτής και παρ' ολίγον υπουργός. Ήταν επόμενο να την κοπανήσει όταν τον έριξαν, όταν του είχαν υποσχεθεί υπουργείο οι Καμμένος, Τσίπρας και τον άφησαν στην απ' έξω.

Η ζημιά για τον σύριζα ήταν οι άλλοι δύο, ο αυτοκόλλητος του Τσίπρα Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο βαρύμαγκας Στάθης Παναγούλης. Χωρίς αυτούς τους τρεις ο Τσίπρας έμεινε 153 στη σούμα. Και βγήκε ο Παπάς κι είπε το απίθανο: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, ο σύριζα έχει συνοχή».

Χάσανε δύο βουλευτές και δεν έχουν πρόβλημα. Τι σημαίνει αυτό; Πώς θα είχαν πρόβλημα αν ψήφιζαν τα προαπαιτούμενα του μνημονίου όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές.

Η συνέχεια ποια είναι. Η... προβληματική συνέχεια, κι εγώ θα σου πω τι θα γίνει. Ποιοι θα την κάνουν αλά Γαβριήλ και Στάθη. Ποιοι βουλευτές του σύριζα δεν θα ψηφίσουν σε λίγες ημέρες τα δύο προσεχή αγγουρονομοσχέδια.

Θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις. Θα αυξηθούν πάλι τα όρια ηλικίας γι' αυτούς που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν. Θα αυξηθεί η φορολόγηση των αγροτών. Αυτά, κατ' εντολήν της τρόικας, θα πρέπει να ψηφιστούν μέσα στον Δεκέμβρη. Λοιπόν;

Θα πουν «Ναι» οι «οχιτζήδες» βουλευτές της συγκυβέρνησης; Δύσκολο να πιάσουν 153 «Ναι» στους 153. Δεν θα ψηφίσουν εκείνοι οι βουλευτές που δεν θα τολμάνε να επισκεφθούν το χωριό τους. Εκείνοι που θα τους πάρουν στο κυνήγι οι αγρότες που τους είχαν ψηφίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Το λουκούμι στον κύριο Τσίπρα