ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

πηγή: Intime
 

Φοβερά πράγματα. Φίλος μου, χρόνια γνωστός, φόλα γάβρος, άτομο σοβαρό, αντί για καλημέρα μου λέει «Δεν πάει άλλο...». Ρε, Ξενοφώντα, λέω Καλημέρα, γαμώ το στανιό μου,
κι εσύ αντί για καλημέρα, τι μου λες;

-Παράτα τις καλημέρες και τις καλησπέρες, εδώ καιγόμαστε, γι' αυτό σου λέω «Δεν πάει άλλο...».

Κατάστημα έχει ο Ξενοφώντας και σκοτώνει μύγες. Θα πεθάνουμε, μου λέει, πριν αρρωστήσουμε. Εκεί πάει το πράμα. Δεν υπάρχουν λεφτά, ούτε σάλιο... Μοναδική μας ελπίδα ο Δημητράκης. Αυτός του Παναθηναϊκού που βγαίνει φόρα παρτίδα και λέει από τα μικρόφωνα. Θα σας γαμήσω. Εγώ τον πιστεύω τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο Σύριζα απ' αυτόν θα την βρει.

Τι σχέση έχει ο Σύριζα με τον Γιαννακόπουλο, ρωτάω τον Ξενοφώντα. Πώς δεν έχει, μου λέει. Ο Καμμένος όταν ξεφώνησε τον φαρμακέμπορα, τον γιο του Παύλου, αυτός το είπε
στα ίσα: «Μέχρι τα Χριστούγεννα θα σας έχω ρίξει από την κυβέρνηση». Και θα τους ρίξει, αν διαθέσει ένα εικοσάρικο.

-Τι εννοείς, ρε Ξενοφώντα;
Κύτταξε να δεις, το ζόρι είναι πως θα γλυτώσουμε από τον σύριζα. Εντάξει; Κάτι να αλλάξει, ρε παιδί μου, να αρχίσει να κυκλοφορεί το χρήμα, να μπαίνει καμμια ψυχή στο μαγαζί. Αυτό θα γίνει μόνον αν πέσει ο Σύριζα, αν τους ρίξει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Έμειναν με 153 βουλευτές, αν τους πάρει 3-4, τελειώσαν.

-Τι εννοείς, να τους δωροδοκήσει;
Όχι, βέβαια! Οι αριστεροί είναι τίμιοι, δεν τα παίρνουν. Απλά ο κύριος Γιαννακόπουλος θα διαθέσει ένα άλφα ποσό για τα έξοδα του νέου κόμματος στο οποίο θα πάρουν μεταγραφή κάποιοι συριζαίοι.

Διαβάστε ακόμα:

Rotation στην προεδρεία της ΝΔ!!!