Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Φιρμάρα έγινε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτό εγώ ξέρω και σταματάω εδώ. Και επειδή μιλάμε πολιτικά, είναι εντελώς αδιάφορα αν η κυρία συμμετείχε σε reality, σε κάποιο Voice, πήρε μετάλλιο στη σφαιροβολία, έπαιξε σε πορνοταινία. Σημασία είναι μία, αφού η κουβέντα μας είναι πολιτική. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σα στέλεχος του Σύριζα έγινε φίρμα. Όπως φίρμα μπορεί να γίνει μια ηθοποιός άγνωστη σε σαχλοσήριαλ, μια τραγουδίστρια σε σκυλάδικο.

Τι σημαίνει φίρμα; Σημαίνει ότι το πρόσωπο ό,τι κι αν κάνει, ό,τι κι αν πει, προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα δεν μένουν ασυγκίνητα ακόμα κι αν η φίρμα λέει μαλακίες. Όπως, από την άλλη, τα ΜΜΕ θα αδιαφορήσουν ακόμα και για το πιο σοβαρό, το πιο βαρυσήμαντο, όμως αν το πει ένας που δεν είναι φιρμάτος.

Στο θέμα μας. Τα βάζει με τον Τσίπρα η σύντροφος Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και τι δεν του λέει! Η κυρία γεννήθηκε κομματικά στον Συνασπισμό, στον οποίον πρόεδρος ήταν ο πατέρας της, που μετά έγινε Σύριζα. Και σήμερα τα χώνει άγρια στον Τσίπρα. Η ίδια δεν έχει καμμία ευθύνη για το κατάντημα του Σύριζα, ότι γλύφει εκεί που έφτυνε. Ότι ανέλαβε να εφαρμόσει αυτά που κατεδίκαζε.

Παρακάτω. Επειδή είναι φίρμα η κυρία Ζωή απειλεί ότι θα... επανέλθει. Ότι θα πάρει πρωτοβουλίες κατά τον Σύριζα. Ότι δεν θα... εγκαταλείψει τον ... εγκαταλειμμένο λαό. Δεν θα τα έλεγε αυτά, βέβαια, αν δεν ήταν... φίρμα. Μια πρώην φίρμα.

Διαβάστε ακόμα:

Το επόμενο σενάριο μετά τον Τσίπρα