Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ!

 

Παρουσίαζαν τον πρώην διαιτητή Γιάννη Σπάθα σαν τον υπαρχηγό της Παράγκας. Και σε μια τηλεφωνική συνομιλία του ο πατέρας του διαιτητή Ηλία Σπάθα φέρεται να λέει στον αρχηγό της Παράγκας:

«Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πα' να γαμηθούνε...».

Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη, αυτό το νούμερο της πολιτικής, κυβερνητική εκπρόσωπος από το περασμένο καλοκαίρι είπε, κι όχι όπως ο Σπάθας σε υποκλαπείσα συνομιλία, το εξής τερατώδες:

-Ο λαός επέλεξε τον Σύριζα, και ο λαός θα δικαιωθεί για την επιλογή του.

Εκτιμώ πολύ αθώο αυτό που είχε πει ο Σπάθας, ο οποίος σαν επαγγελματίας ενδιαφερότανε για τα συμφέροντα του πελάτη του. Ενώ η κυρία Γεροβασίλη είναι πολιτικός, είναι κυβέρνηση, άρα έχει υποχρέωση να πάσχει για το 100% του λαού, όχι να λέει:

-Μας ενδιαφέρει να δικαιωθούν αυτοί που ψήφισαν Σύριζα, όλοι οι άλλοι να πα' να...

Μιλάμε σοβαρά. Όταν η κυρία λέει ότι ο λαός ψήφισε Σύριζα, ασφαλώς εννοεί ότι λαός είναι το 35% που ψήφισαν Σύριζα. Ότι το 65% που δεν ψήφισε Σύριζα δεν είναι λαός.

Πάλι καλά! Από το 5 ανεβήκαμε στο35. Το ΚΚΕ παίρνει στις εκλογές το 5% και μιλάει στο όνομα του λαού. Τελικά, από το 100% του κόσμου πόσο είναι το ποσοστό του λαού; Για τον Σύριζα όσοι μας ψηφίζουν. Για το ΚΚΕ κι αυτοί που δεν μας ψηφίζουν εκτός από τους καπιταλιστές, βιομήχανους, επιχειρηματίες, εισοδηματίες. Για το ΚΚΕ, δηλαδή, το 5% του λαού είναι σωστοί, διότι ξέρουν τα συμφέροντά τους, ενώ είναι μαλάκες όρθιοι όσοι δεν ψηφίζουν το κόμμα του λαού.

Ο λαός, δηλαδή εκείνος ο λαός που μας ψήφισε, λέει η Γεροβασίλη, θα δικαιωθεί. Δεν θα δικαιωθούν αυτοί που δεν μας ψήφισαν, ο... άλλος λαός, το 65%. Αυτοί θα δικαιωθούν αν αποτύχει ο σύριζας.

Διαβάστε ακόμα:

Τέρμα οι μαγκιές, μας πήραν χαμπάρι