ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ

 

Άραγε, πόσα χέρια ξύλο τρώνε οι υπουργοί του ΖΥΡΙΖΑ από τον Τσίπρα για να ψηφίζουν νομοσχέδια με τα οποία δεν συμφωνούν; Ρωτώ γιατί αυτή την εντύπωση δείχνουν οσάκις καλούνται να δώσουν διευκρινίσεις για αποφάσεις που μέχρι πρότινος κατήγγειλαν ως κατάφωρα μνημονιακές.

Ο Κατρούγκαλος, όμως το είπε καθαρά. Το ασφαλιστικό φέρει τη σφραγίδα Τσίπρα. Το ίδιο είχε υπαινιχθεί σε ανάλογη περίπτωση και ο υπουργός Υποδομών. Ο Χρ. Σπίρτζης, αφού έβαλε φαρδιά –πλατιά, αλλά με πολύ πόνο, όπως είπε, την υπογραφή του για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, προσπάθησε να μας πείσει ότι άλλοι φταίνε γι αυτό. Η δήλωση του, βγαλμένη από σενάριο ελληνικής ταινίας της εποχής του μάνα γιατί με γέννησες, έγραψε ιστορία.

«Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια. Τα έδωσαν όσοι έκαναν τον διαγωνισμό που έβαλαν τους συγκεκριμένους όρους. Υπέγραψα με πολύ πόνο. Ο Περιφερειάρχης που κάνει δημοψήφισμα κάνει πολύ καλά. Εγώ στη θέση του θα έκανα χειρότερα».

Για το ίδιο θέμα, ο Δημήτρης Μάρδας είπε κάτι άλλο πιο ...απολαυστικό: Μπορεί, είπε, η σύμβαση ιδιωτικοποίησης να μην είχε υπογραφεί όταν ανέλαβε η «αριστερή» κυβέρνηση, αλλά ήταν «στο παρά πέντε να υπογραφεί. Εκεί υπήρχαν δυο λύσεις: 'Η δεν υπογράφαμε και υπήρχε μια ολόκληρη ταραχή ή αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε μια σύμβαση, η οποία όμως είχε πάρα πολλά ζητήματα για τα οποία διαφωνούσαμε και όχι μόνο εμείς αλλά και διεθνώς».

Γιατί γελάτε;

Διαβάστε ακόμα:

Ενας ΕΑΜίτης στην καρδιά της ...Σκομπίας