ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

 

Ξενοπηδήχθηκε η γυναίκα του και ο κερατάς σύζυγος πήγε και βρήκε τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα, να τον ρωτήσει τι να κάνει. Η ιστορία είναι αληθινή. Και σημερινή, φρέσκια, όχι χθεσινή, ξεχασμένη, όχι παληά.

-Αλέξη, η Κατίνα μου τα φοράει. Είμαι στη μαύρη απελπισία. Δεν είμαι καλά, καθόλου καλά, φοβάμαι μήπως κάνω καμμία τρέλλα. Να την σκοτώσω, να την χωρίσω, τι με συμβουλεύεις;

Ψύχραιμος ο Τσίπρας. «Σύντροφε, λες μαλακίες» μάλωσε τον άλλον. «Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα επειδή η Κατίνα σε απατάει. Η γνώμη μου είναι να την αφήσεις ήσυχη, ας σε προδίδει, δεν τρέχει τίποτα».

Σωστός ο πρωθυπουργός. Και συνεπής με τις αρχές του. Γνήσιος συριζαίος.

Σήμερα η Ελλάδα έχει κατεβάσει ρολά. Ένας κόσμος στην απόγνωση και στη διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης. Και ο Σύριζα πάλι στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και όσων πλήττονται από τα «μέτρα» της κυβέρνησης. Από την άλλη το κόμμα, ο Σύριζας, ζητάει από την κυβέρνηση του Τσίπρα, όχι εκείνη του Σαμαρά, να μην υποχωρήσει στις κινητοποιήσεις.

Προδομένοι αισθάνονται ειδικά όσοι ψήφισαν Σύριζα. Και ο πρωθυπουργός λέει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Άρα, γιατί να υποχωρήσω; Όπως είπα στον φίλο μου να κάνει το κορόιδο που η γυναίκα του τον κερατώνει, έτσι να ξηγηθούν και οι ψηφοφόροι του Σύριζα. Δεν τρέχει τίποτα που σας δούλεψα. Μην αισθάνεστε απατημένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Λιμουζίνες υπουργών στα μπλόκα με τα τρακτέρ